AKTÜEL: Genelkurmay Başkanı İstanbul’daydı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, böyle olayların yaşanmaması için her türlü tedbir alındı. TSK’nın gerçek sahipleri ve evlatları görevlerinin başında ve asil milletin emrindedir.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, 15 Temmuz darbe girişiminde büyük hasar gören İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Protokol, önce İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin önünde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının yer aldığı alana karanfil bıraktı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarını, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) kapısında karşılayan Başkan Kadir Topbaş, Bin yıllık tarihimizde maalesef bir takım acılar yaşamış bir milletiz. Nice şehitlerimiz kahramanlık destanlarımız var. 15 Temmuz bunlardan bir tanesi. En büyük kahramanlık destanlarından bir tanesi. Yüce milletimizin bireyleri vatanını, milletini, bayrağını sevenler, ülkenin bekası, devletin geleceği söz konusu olduğu zaman en kutsal varlıkları olan canlarını hiçe sayarak şehit oldular. TSK içerisinde vatanını, milletini seven komutanlarımız, askerlerimiz onların hareket kabiliyetini sınırlama anlamında bir çok hareket imkanlarını kısıtladılar. Böylece çok cılız hainlerin girişimlerine fırsat vermediler diye konuştu. kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-orgeneral-akar-ve-kuvvet-komutanlari-ibb-yi-8837926/