SPOR: Kartal Kayserispor’a hazırlanıyor

Beşiktaş’ın yıldızları, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptıkları çift idmanla devam etti. Milli takımdaki isimlerin yer almadığı idmanda sayı azalsa da takımdaki neşeli ortam bozulmadı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanında Siyah-Beyazlı futbolcular, salonda denge, kuvvet ve kondisyon çalışmaları yaptı. Akşam basına açık yapılan antrenmanda ise futbolcular, sahaya indi ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

İdmana, sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup’un yanı sıra milli takım kamplarındaki Olcay Şahan, Cenk Tosun, Caner Erkin, Ricardo Quaresma, Aras Özbiliz ve Vincent Aboubakar katılmadı.

Akşam idmanına geç kalan Fabri’ye Siyah-Beyazlı futbolcular sürpriz yaptı. Oyuncular, sahaya 10 dakika gecikmeli çıkan İspanyol eldiveni, aralarına katıldığı anda hep beraber alkışladı. Başarılı kaleci, bu anlar sırasında şaşkınlığını gizleyemese de gecikme sebebiyle teknik ekip ve takım arkadaşlarından özür diledi. Öte yandan takımın Kanadalı oyuncusu Atiba’nın çocuğu da akşam çalışmasını takip edenler arasında yer aldı. Kaynak: Fanatik