TURİZM: Binlerce kişi macera için yapılan parka akın etti

Adrenalini doğa içinde macera severlerle buluşturan Xtrem Aventures İstanbul, kuruluşunun birinci yılında hedeflerini aşarak, 50 binin üzerinde ziyaretçiye ulaştı.

“Yerden göğe kadar macera” konsepti ile Eylül 2015’te ziyaretçilere kapılarını açan Xtrem Aventures, 1 yaşını kutluyor. Fransa, Almanya, ABD ve Çin’in de aralarında bulunduğu 15 ülkenin ardından Türkiye’de de adrenalin tutkunlarıyla buluşan Xtrem Aventures, ilk yılında 50 binin üzerinde çocuk, genç ve yetişkini ağırladı.

“Hedefimizi 3’e katladık”

Xtrem Aventures İstanbul Genel Müdürü Kamil Çakın, yola çıkarken, İstanbul’un merkezinde ziyaretçilerinin doğa içinde zaman geçirebilecekleri bir eğlence parkı yaratmayı amaçladıklarını söyledi. Çakın, “Macera parkımızı ilk yıl 15 bin kişinin ziyaret etmesini hedefliyorduk. Birinci yılın sonunda ziyaretçi sayımız 50 bini aştı. Böylece hedefimizi 3’e katlamış olduk. Başarımızda bu işin “olmazsa olmazı” olan güvenliğe verdiğimiz önem, eğitim ve eğlence parkı alanındaki deneyimlerimiz ile müşterilerimizin taleplerini dinlememizin büyük rol oynadığına inanıyorum. Ayrıca macera parkımızı şehrin merkezinde toplu taşıma ile rahatlıkla ulaşılan bir yerde, doğa içinde kurmamızın, aile eğlencesi konseptine hizmet vermemizin ve değişik yaş gruplarına özel farklı seviyelerde parkurlar yaratmamızın da bu başarıyı yakalamamızda önemli yer tuttuğunu düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde de parkımıza yeni parkurlar ve aktiviteler eklemeyi sürdüreceğiz” dedi.