AKTÜEL: İstanbul’da zırhlı araç kalmadı

AK Parti Antalya İl Başkanlığınca düzenlenen, Siyaset Akademisi’nin ilk dersine katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bugün itibarıyla Ankara ve İstanbul’da tank ve zırhlı araç kalmadığını belirterek, “Bugün son tanklarımızı da sevk ettik, başkent Ankara ve İstanbul’da zırhlı araç bırakmadık.” dedi
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bugün itibarıyla Ankara ve İstanbul’da tank ve zırhlı araç kalmadığını belirterek, “Bugün son tanklarımızı da sevk ettik, başkent Ankara ve İstanbul’da zırhlı araç bırakmadık. Ne işi var İstanbul merkezinde tankın, ne işi var Ankara’nın merkezinde tank birliklerinin? Eğer düşman saldıracaksa tank birliğini düşmanı engelleyecek şekilde konuşlandırmamız lazım.” dedi.

Işık, AK Parti Antalya İl Başkanlığınca Serik Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen, AK Parti Siyaset Akademisi’nin ilk dersine katıldı.

Dersin basına açık bölümünde konuşan Işık, AK Parti’nin çok güçlü teşkilatları olan bir parti olarak kurulduğunu, bu yönüyle diğer partilerden ayrıldığını söyledi.