SPOR: Beşiktaş kendiyle yarışıyor

Beşiktaş şampiyon olduğu sezonun rakamlarını geride bıraktı. Siyah -beyazlılar şampiyon olarak tamamladığı geçen sezonun ilk 6 haftasında hanesine 13 puan yazdırmıştı.

Süper Lig’de 6 hafta geride kalırken son şampiyon Beşiktaş yoluna mağlubiyet almadan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanından son dakika golü ile galibiyet ile ayrılan ve milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli giren siyah – beyazlılar, puanını 14’e çıkardı.

6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Beşiktaş, gösterdiği performans ile geçen sezonu geride bıraktı. Şampiyon olarak tamamladığı 2015 – 2016 sezonun ilk 6 haftasını 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 13 puanda kapatan siyah – beyazlılar, bu sezon 1 puan daha fazla toplamış oldu. Geçen sezonun ilk 6 haftasında 16 gol atıp, 7 gol yiyen Beşiktaş, bu sezon ise aynı sürede 14 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Geride kalan sezon 6 hafta sonunda 13 puan ile liderlik koltuğuna oturan siyah – beyazlılar, bu sezon 1 puan daha fazla toplamasına rağmen 16 puanlı Medipol Başakşehir’in arkasında 2. sırada yer alıyor. Kaynak: NTVSPOR