BEŞİKTAŞ: Hazinedar meclis toplantısında ağır konuştu

Beşiktaş Belediyesi meclis toplantısı gerçekleşti. Başkan Murat Hazinedar, konuşma için kürsüye çıktı. FETÖ ile ilgili mücadele hakkında görüşlerini dile getirdi. Bu konuda CHP’nin sergilediği duruşu da aktaran Hazinedar, yaptırdığı okul ile ilgili açıklama yaptı. Konu hakkında ana başlıklarla şunları söyledi:

Türkiye’de tek yurt dışı çıkış yasağı konulan belediye başkanı olmam siyasette ileride farklı bir duruma yol açacak ama birşey anlatmak lazım bir gariplik var burada
hayatım boyunca hiç bir FETÖ’cüyü tanımam…

İş adamıyım bana gelmediler tutuklananları tanımam…
Bir gariplik yok mu burada
Bu is bumerag gibidir döner seni bulur…
FETÖ terör operasyonun en güzel durus sergileyen CHP’dir

Hatalar yapabiliyorum yanlışlar yapabiliyorum psikolojim nedeniyle yanlış tutumlar yapabiliyorum burada iktidar, siyasi bir bakışla sanki chp kötü bir bakış bakıyormuş gibi yaklasımyla değerlendirilmesin…

FETÖ Türkiye için tehdit olan bi yapı başka tehditleri de beraberinde getiriyor.

Tvden bakıyorum… 240 kurusıkı tabanca
ergenokon operasyonu balyoz operasyonlar akla getirdi…
bu kadar olmamalı bunlar…
bu kadar aptal değiliz
bu FETÖ’YE terör örgütlerine pirim vermektir…

PROTESTO İÇİN SAKAL BIRAKTIM
Bu arada sakal bırakmasının değişik ve çeşitli şekillerde yorumlandığına dikkat çeken Hazinedar, şahsına ve ailesine yapılan haksızlıklara isyan ve protesto amacıyla sakal bıraktığını söyledi. “Bir belediye başkanı Türkiye’de yurt dışı yasağı bulunan belediye başkanı olarak ailesinin de bu konudan etkilendiğini bu durumun ilerideki siyasi hayatını da etkileyebileceğini vurguladı.

AKP’Li meclis üyelerine de seslendi

Hep beraber bu operasyonlarda yapılan yanlışları gelişmesini engellemek menfeatlerine uygun hale getirmek için…

“SEN NE AHLAKSIZ BİR ADAMSIN”
Öte yandan meclis konuşmasının sonuna Av. Murat Hazinedar, Okulumuz 750 öğrenciyle hizmet verecektir, bölgemizin en güzel okulu oldu… Milletvekillerimizden bir tanesi adaletsizlik yaptı okul bağışını bile kirletmeye çalıştı. Allah’a havale ediyorum buradan ona söylüyorum sen nasıl bir karaktersin sen nasıl ahlaksız bir adamsın “kan kusup kızılcık şerbeti içtim” diyor. ben bu okulu herkese yaptırabilirim kendi adıma da yaptırabilirim… dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Öte yandan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar okulun açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na genelbaşkan yardımcılarına ve milletvekillerine teşekkür ederek bu okulumuzun açılışına katılmaları her yönüyle çok önemliydi şeklinde konuştu.

“ŞEREFİ OLAN BENİ DAVA EDER”
Bu sözler üzerine bir kaç meclis üyesi konuşmanın içeriğine müdahele edince kısa süreli bir ara verilen meclis toplantısı, tekrar Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın konuşması ile devam etti. Hazinedar, “Bu işlerle uğraşacak zamanım yok, şerefi olan dava açar orada hesaplaşırız” şeklinde konuştu.