SPOR: İkinci maç soğuk olacak

Ukrayna medyası, Dinamo Kiev’in, Vodafone Arena’daki sağır edici atmosferden 1 puanla çıkmasını olumlu karşıladı ve “Bu maçın rövanşı 6 Aralık’ta oynanacak. Hava soğuk olacağı için bu tarih, Türkler için hiç hoş olmayacak. Bu maç kırılma anlarından biri olabilir” yorumunu yaptı.

Beşiktaş’ın, Dinamo Kiev’le sahasında 1-1 berabere kaldığı mücadele, Ukrayna medyasında da geniş yer buldu. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Sport Express, Vodafone Arena’daki atmosfere hayran kaldı.

Gazete, “Beşiktaş ilk yarıda oyunun hakimiydi. Ancak ikinci yarıda Dinamo oyuna ağırlığını koydu. Ukrayna ekibi, evine çok değerli bir 1 puanla dönmeyi başardı. Beşiktaş taraftarı 90 dakika boyunca taraftarları sağır edici bir gürültü çıkardı. Top kendi takımlarındayken tüm stat, takımlarının marşlarını söylerken, top rakipteyken ıslıklarla Kiev’li oyunculara zor anlar yaşattı” diye yazdı.

Komsomolskaya Pravda Gazetesi, “Tsigankov’un golü, Dinamo Kiev’i İstanbul’da yenilgiden kurtardı. Beşiktaş maça çok hızlı başladı. Ancak ardından Dinamo baskıyı kurdu. Bu maçın rövanşı 6 Aralık’ta oynanacak. Hava soğuk olacağı için bu tarih, Türkler için hoş olmayacak. Belki de bu maç, grubun kırılma anlarından biri olacak” yorumunu yaptı.

Ua-football.com adlı sitede de maçla ilgili olarak, “Dinamo, ilk yarıdaki kötü oyununa rağmen Beşiktaş’ı yenebilirdi. Burada gelecek bir 3 puan her şeyi daha güzel yapardı. Şimdi grupta ilk ikiye girmek daha da zor olacak” vurgusunu yaptı. Kaynak: Fanatik