SPOR: Eto’o için ceza yok

Antalyaspor’un şikayeti üzerine Başkan Orman, yönetici Çebi ve Eto’o, izinsiz transfer görüşmesi yaptıkları için PFDK’ya gönderilmişti. Ancak üç isme de bir ceza verilmedi. Forvet arayışları kapsamında Beşiktaş’ın gündemine, Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o da gelmişti. Hatta Eto’o ile Siyah-Beyazlılar’ın, transfer konusunda yakın temas kurdukları da bildirilmişti.

Bu durumdan rahatsız olan Antalyaspor ise karşı atağa geçmiş ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetici Ahmet Nur Çebi’yi yazılı izin olmadan, Eto’o’yu da kulüpten izin almadan görüşme yaptığı için TFF’ye şikayet etmişti.

TFF tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen 3 isimle ilgili karar açıklandı. PFDK, dün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, bu olayla ilgili ceza tayinine yer olmadığını belirtti.

İlk maçtan ceza

Ancak buradan ceza almayan Beşiktaş’a, Alanyaspor ile evinde oynadığı sezonun ilk lig maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 130 bin TL para cezası verildi. Ayrıca bu eyleme sebebiyet veren taraftarların da kartlarının bloke edildiği açıklandı. Kaynak: Fanatik