SPOR: Oğuzhan’dan transfer açıklaması

Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, yaptığı açıklamalar ile transfer konusuna açıklık getirdi. Genç futbolcu her genç oyuncu gibi kendisinin de Avrupa hayali olduğunu söyledi ve bu sezon şampiyon olarak 3. yıldızı takmak istediklerini belirtti.

İşte Oğuzhan Özyakup’un açıklamaları; “Galatasaray maçı, kendimizi görmemiz için iyi bir fırsattı. 120 dakika boyunca oyun bizim kontrolümüzdeydi. Bu maçtaki hatalarımızı görüp lig başladığında bu hataları yapmamaya çalışacağız.”

“GEÇMİŞE TAKILI KALAMAYIZ”

“Şampiyonluk ve kutlama günü çok güzeldi. Boğaz’da inanılmaz bir manzara vardı ama milli takıma gidecek oyuncular o günden 2 gün sonra kampa katıldı. Çok sevinemedik ama geçen sene güzel bri seneydi. Şampiyon olmamıza rağmen hatalarımız oldu. O hataları düzeltmemiz gerekiyor. Geçmişte takılı kalmamak gerek. Bu sene yeniden uzun bir maraton var. Galatasaray önceki sene şampiyon olup geçen sezon zor günler yaşadı. Şampiyon takım biziz ama geçen sezon yaptığımız hataları düzelterek daha yükseğe çıkmamız gerekiyor.”

“EURO2016 BENİM İÇİN GÜZELDİ AMA…”

“Biz EURO2016’da bir galibiyetle gruptan çıkamadık, Portekiz 3 beraberlikle çıkıp şampiyon oldu. Beni ilgilendiren takımın ve oyuncuların performansıydı. Benim için güzel bri turnuvaydı. Hayal ettiğim yerdeydim. Maçları da her zaman izlerdim. Katılmadığımız zaman bile izliyorduk. EURO2016’ya gitmeden önceki 4 maç çok kritikti. O maçlardaki performansımızı EURO2016’ya taşımyamadık. Çok kaliteli ve genç oyunculara sahibiz. Bu umut verici bir şey. Milli takım olarak her şampiyonaya katılmamız gerekiyor.” Kaynak: Fanatik