SPOR: Corriera: Arda çok iyi bahsetti

Siyah-Beyazlılar, takımın yeni transferi Adriano Corriera için dün Vodafone Arena’da imza töreni düzenledi. Beşiktaş’ın yeni transferi Adriano Corriera imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Fikret Orman’ın da yer aldığı törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a önemli başarılar elde etmek için geldiğini söyledi. İşte Brezilyalı sol bekin açıklamaları:

‘Taraftarımıza çok teşekkürler’

“Başkanıma teşekkür ediyorum. Pazarlık sürecinde büyük emeği geçti. Doğru anda doğru kulüpte olduğuma inanıyorum. Çok mutluyum. Avrupa’da yaşadığım tecrübeleri yeni takımıma aktarmak istiyorum. Takım oyuncusuyum. Olympiakos karşısında da ilk maçımı oynadım. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Beni çok güzel karşıladılar.”

‘Mükemmel bir şehirdeyim’

“Buraya gelirken kulüp hakkında kuşkum yoktu. Başkanımızın projelerini iyi biliyorum. Geçen sene takım şampiyon oldu. Bu sene de bunun üstüne koyacaktır. Eşimle şehri görmeye geldik. Söylenenlerin doğru olmadığını kendi gözlerimizle gördük. Mükemmel bir şehirdeyim.”

‘Kazanmaya alışkın bir takımdan geldim’

“Kendimi daha iyi hissediyorum. Adaptasyon sorunu yaşamadım. Saha içerisinde dil problemi tabii ki var. Onu da tercüman arkadaşların yardımı ile ortadan kaldırıyorum. Büyük bir takımdan geldim. Kazanmaya alışkın takımdan geldim. Burada Beşiktaş’ta da bu tip oyuncular var. Saha içi ve saha dışında adaptasyonumu üst seviyeye çekip, burada mutlu bir hayat yaşamak istiyorum.”

‘Buraya da adapte olacağım’

“Türkiye’de daha önce UEFA maçı oynamıştım. Burada idol olan futbolcu arkadaşlarım var. Hepsi iyi referanslar verdiler. Bir kere de kendim görmek istedim. Bir futbolcunun burada adapte olmaması için bir neden yok. Brezilya’dan 11 sene önce ayrıldım. Avrupa’ya adapte oldum. Aynı şekilde buraya da adapte olacağım.”

‘İlk günkü gibi heyecanlıyım’

“İnsan bir kere şampiyon olmanın tadını alınca hep şampiyon olmak ister. Ben ilk günkü gibi midemde kelebekleri hissediyorum. Çocukluğumdan bu yana kupalar kazanmak istiyorum. Futbol hayatım bitene kadar bu böyle devam edecek. Beşiktaş için kupalar kazanmaya devam edeceğiz.”

‘Arda çok iyi bahsetti’

“Arda Turan ilk günden itibaren kulüpten çok iyi bahsetti. Transferde önemli bir rol oynadı. Kendisi de çok yetenekli. Barcelona’da kendisine başarılar dilerim. Başarılı olacağına eminim.” Kaynak: Fanatik