TURİZM: Hayalinizdeki tatile dair

Göcek’in en gözde çekim merkezi olmaya devam eden D-Resort Göcek, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor. Yemyeşil bahçeleri, gurme restoran ve barları, D-Gym spor merkezinin yanı sıra muhteşem deneyim sunan D-SPA’sı ile D-Resort Göcek’te sonbaharın tadını çıkarabilirsiniz.

Hayalinizdeki tatile dair aradığınız ne varsa, modern Akdeniz stiliyle tasarlanan D-Resort Göcek’te bulabilirsiniz. Butik tatil anlayışı çerçevesinde konuklarına keyifli zaman geçirmeleri için ayrıcalıklı hizmet sunan D-Resort Göcek, Kurban Bayramı tatiliniz için de tercihiniz olabilir.

İsterseniz otelin bisikletini alıp kasabada dolaşabilir, yürüyüşe çıkabilir ya da otele ait lüks tekneyle eşsiz Göcek koylarının keyfini çıkarabilirsiniz. Konforlu odalarının yanı sıra bölgede beyaz kumdan oluşan muhteşem plajı ile ön plana çıkan otelin en önemli özelliklerinden birisi de Dalaman Havaalanı’na sadece 20 dakika uzaklıkta bulunması.

D-Resort Göcek Q Lounge’da Sonbaharın Renkleriyle Günbatımı

Göcek koyunun ve D-Marin’in muhteşem panoramasını gözler önüne seren Q Lounge, günbatımını izlerken sunduğu özel kokteyl ve zengin şarap menüsü ile misafirlerini büyülüyor. Dünyaca ünlü Zuma’nın mimarları tarafından tasarlanan özel ahşap mimarisinde, İzayaka servis anlayışıyla hazırlanan çağdaş Japon mutfağından örnekler yer alan mekanda yemekler kadar müzik de özel. Q Lounge, gerek bölgedeki tatilseverlerin, gerekse bölgedeki koyları keşfe çıkan yat tutkunlarının, her mevsim vazgeçemediği adres olmaya devam ediyor.

Göcek manzarasında Spa keyfi

Eşsiz Göcek manzarasına karşı hizmet veren D-Spa Göcek’te vitality havuz, iki özel abachi ahşap sauna, buhar odası, buz istasyonları, dinlenme suitleri, mistik Türk Hamamı, tamamıyla geleneksel ve Asya masajlarına ayrılmış özel bir kat bulunuyor. Gerçek anlamda “sıra dışı bir spa merkezi” olan D-Spa Göcek,üç farklı kattan oluşan spa merkezinde ikisi çiftler için özel olarak tasarlanan toplam dört adet fonksiyonel bakım odasında ESPA ürünleri ile hizmet veriyor.

D-Resort Göcek’in yeni gözdesi Günaydın Steakhouse

D-Resort Göcek, içinde hizmet veren gurme restoranlarına bir yenisi daha katıldı. Türkiye’de “Steakhouse” kavramının öncüsü olan Günaydın Kebap, Kasap & Steakhouse, D-Resort Göcek tarafından işletiliyor yeni şubesinde et severlere hizmet veriyor.