DÜNYA: OKKU Dubai’ye Türk Müdür

“Dubai’deki H Hotel icinde bulunan dünyaca ünlü Japon Restoranı OKKU Dubai, Caterer Middle East 2016 Ödül Toreninde “En Iyi Restoran Takımı” ödülünü kazandı. ”

Şubat 2009’da kapılarını açan OKKU Dubai, yedi yıldan beri Dubai’deki yiyecek ve içecek sektöründe başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Bölgenin en prestijli ödüllerinden olan Caterer Middle East 2016 Ödülleri’nde “En İyi Restoran Takımı” ödülünü kazanan restoran, şimdiye kadar kazanmış olduğu prestijli ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
Okku Dubai
Okku Dubai Genel Müdürü Volkan Açıl konuyla ilgili olarak; “Caterer Middle East 2016’da bu ödülü almaktan dolayı çok mutluyuz. Uzun ve yoğun calışmalarımızın sonucunda bu ödülü almak gurur verici. Önemli olan çabalarımızın görülmesi ve emeklerimizin takdir edilmesi” diye belirtti.

Açıl sözlerine; “Personel değişim oranının %1-2’ler düzeyine düşürüldügü, toplamda bin 986 saatlik rotasyon eğitimlerinin verildigi, son bir yıl içerisinde brunch ciro rakamlarının neredeyse üçe katlandigi süreçlerin jüri üyeleri tarafından görülmesi ise bizim icin ayrı bir sevinç” diye ekledi.

OKKU Dubai, Ortadogu’daki en yetenekli şefler tarafindan hazırlanan yaratıcı ve lezzetli yemekleri ile Dubai’de 2009 yılından bu yana hizmet veriyor. Kaliteli servisi, farklı tasarımı ve hareketli atmosferi ile günde 200’den fazla misafirine 8 metrelik deniz anası akvaryumunun da bulundugu lüks barı, VIP odalarının da bulundugu mezanin katı ve içerisinde sushi barının bulunduğu ana restoranı ile üç farklı alanda hizmet veriyor. Restoran ayrıca; kapsamlı kokteyl menüsü, ulusal ve uluslararasi ünlü dj’lere ev sahipliği yapmasıyla da tanınıyor.