SPOR: “İsabetli transferler yapıyoruz”

Emre Kocadağ, forvet ve stoper bölgelerine takviyeleri lig başlamadan yapacaklarını söyledi. Kocadağ, “Herkes, ‘Beşiktaş transferde ağır davranıyor’ diyor ama en isabetli transferleri biz yapıyoruz” dedi.

Siyah-Beyazlılar’da yeni yönetimde transfer komitesinin Erdal Torunoğulları’ndan alınmasının ardından Umut Güner’le birlikte göreve gelen Emre Kocadağ, Kara Kartal’ın gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Transfer komitesi Başkanı Umut Güner’le birlikte yaptıkları Gökhan Gönül ve Adriano Corriera takviyeleriyle gündeme gelen yönetici Kocadağ, forvet ve stoper bölgelerine yeni isimleri yakın zaman içerisinde kazandıracaklarını söyledi. Kocadağ, “Herkes, ‘Beşiktaş transferde ağır davranıyor’ diyor ama en isabetli transferleri biz yapıyoruz. Başkanımız Fikret Orman şu anda forvet transferiyle ilgileniyor. Biz de ona yardımcı oluyoruz. İlk etapta forvet ve stoper transferleri gündemimizde. Bu 2 bölgeye transferleri 1-2 hafta içerisinde yani lig başlamadan tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘2-3 alternatifimiz var’

Kulübün mali durumuna göre hareket ettiklerini söyleyen Emre Kocadağ, belirledikleri sınırlardan taviz vermeden transfer çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Başarılı yönetici, “Hedeflediğimiz bölgeler için 2-3 alternatifimiz var. Beşiktaş’ın menfaatine uygun isimleri alacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Gökhan Gönül ve Adriano transferleri bu konuda iyi bir örnek” diye konuştu. Kaynak: Fanatik