SPOR: “Satmayı kesinlikle düşünmüyoruz”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Arjantinli futbolcu konusunda geri adım atmayacaklarını söyledi. Başarılı yönetici, “Sosa, gitmek için elinden gelen her şeyi yaptı. Ama bizim de kararımız belli. Satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İlerleyen süreçte neler olur göreceğiz” dedi.

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon çıktığı 31 lig maçında takıma yaptığı 7 gol ve 12 asistlik performansla Beşiktaş’ın tam 7 sene sonra kazandığı şampiyonluğa önemli katkı yapan Jose Sosa, artık kulübün 1 numaralı sorunu haline geldi. İstanbul’da gerçekleşen terör olaylarını bahane ederek Kara Kartal’dan ayrılıp Milan’a transfer olmak istediğini açıklayan Tangocu’ya yönetimden izin çıkmadı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, tecrübeli futbolcu konusunda kararlarının net olduğunu söyledi.

‘Milan’dan yeni teklif yok’

Arjantinli futbolcunun davranışını etik bulmadıklarını söyleyen Çebi, “Sosa, gitmek istiyor. Bu konuda elinden gelen her şeyi yaptı. Ayrılmakta ısrarcı. Ama bizim de kararımız belli. Beşiktaş’ın kontratlı futbolcusu ve onu satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İlerleyen süreçte neler olur göreceğiz” ifadelerini kullandı. Tangocu’ya İtalya Serie A ekibi Milan’ın ilgisinin bulunduğunu doğrulayan başarılı yönetici, “Ancak kendilerinden bize gelen yeni bir teklif yok. Onu takımda tutmak istiyoruz” sözlerini sarf etti. Kaynak: Fanatik