AKTÜEL: Nihat Genç’ten müthiş öneri!

“Nihat Genç, darbeci generallerin asılmasını değilde ‘satılmasını’ öneren ilginç bir yazı yazdı. işte o yazı ”

Darbeye direnmek için sokaklara dökülen halk idam cezasının geri getirilmesini isterken, mevcut şartlar altında müebbet hapis gündemde.

Bu noktada müebbet hapis cezasına itiraz eden ODA TV yazarı Nihat Genç, ilginç bir yazıya imza attı, ve o generallerin yıllarca vatandaşların helal vergileriyle beslenmesi yerine ABD’ye ya da karargahı Pensilvanya’da bulunan FETÖ’ye satılmasını önerdi.
İşte Nihat Genç’in o yazısı:

BU ŞEREFSİZLERE KENDİLERİNİ KAÇ LİRA DEĞER BİÇİYORLAR

Kardeşlerim, İstiklal savaşının muhteşem direniş sahneleri yeni yetişmekte olan gençlik için azim oldu gurur oldu okullarda ders oldu, başlarını dik tutan kendine güvenen bir kuşak yetişti.

Bugün kendi ordusunun kendisini katletmesi karşısında sokaklarda direnen insanlarımız için bu destansı hikayeler yeni yetişmekte olan nesillere güç verecek coşku verecek.

Daha güvenli insanlar olacaklar, işlerinde atelyelerinde fabrikalarında tarlalarında sevinçleri coşkuları gün geçtikçe katlanacak, büyüyecek.

İnanın kırk uzun yılın biriktirdiği irin cerahat temizlendikçe sokaklarınıza işyerlerinize atelyelerinize tertemiz bir hava heyecan gelecek.

Bu kırk uzun yılın pisliği aktıkça temizlendikçe artık bir daha kurtarıcı Mesihlerden değil, dünyaya ve birbirimize açık neşeli yüzlerimizden büyük bir kuvvet alacağız.

İnanın ideolojik nefret azalacak inanın birbirimizi küçümseyen alaycı gülüşlerimiz yok olacak inanın yüzlerimiz kardeşliğe ve insana daha çok benzeyecek.

Darbe sonrası bu güzel kokulu atmosferin kıymetini bilirsek.

Milli reflekslerini çalıştırmış milli egzersizlerini yapmış milli görevlerini hakkıyla vermiş sokaklarımız, ilkbaharın ilk günleri gibi, kıymetini bilirsek.

Hukuk liyakat yurttaşlık diyen artık sadece bizler değil, hukuk liyakat yurttaşlık diyenlerin sayısı şahit oldunuz işte nasıl hızla katlanarak çoğalıyor.

Otuz yıl ekranlarda sizi kandıran size yalan söyleyen Amerikan planlarının adamları şahit oldunuz işte bir günde ifşa olup rezil oldular.

Düşünün sokaklarımızda ‘direndiği’ için sevinçten duramayan bir halk var!

Direnişin tadını almış kitleler, hırsızlıklara sapıklıklara ortaçağ eğitimine karşı da direnişi talim edebilirler, siyasiler aydınlar bizler ne güne duruyoruz!

Düşünün hiçbir acıma duygusu günah suçluluk duygusu hiç taşımayan sapık bir mesihin emriyle robot gibi yaşayan yüzbinlerce hainin elinden kurtulduk.

Düşünün Amerika’yı bütün ajanları yazarları liberalleri ve ihanet planlarıyla suçüstü yakaladık.

Düşünün bu topraklar yine ŞAHESER’ini yazdı gaddarların korkunç gölgesinden kurtulduk.

Biliyorum herkes laf sokmak güreşmek için sabırsızlanıyor, gene güreşiriz, hiç değilse şu zafer günlerinin tadını çıkartalım.

Tutuklanan liberal yazarlar madde bağımlısı olduğu için, kodeste tutulmamalı, aksine, yazma ve ekrana çıkma görevlerini sürdürmeliler, ancak, her ay maaşları tedricen küçültülmeli ve her gün ekranda kalma saatleri bir dakika düşürülmeli ve azar azar madde bağımlılığından 12 ayda kurtulabilirler.

Tutuklanan cemaatci generallere de müebbet verilmesi taraftarı değilim, bunca zaman cezaevi masrafına değmez, cemaat ya da Amerika’yla pazarlık yapılmalı bu generallerin her birinin kellesine diyelim bir milyon dolar istenmeli, bakalım çok sevdikleri Amerika ya da cemaat bu parayı gözden çıkartabilecek mi, ya da bakalım kullandıkları bu şerefsizlere kendilerini kaç lira değer biçiyorlar?