ALIŞVERİŞ: Hayallerinizdeki Kariyer

Hayallerinizdeki kariyere ulaşmanın yolu ülkemize milli şef olarak 36 madalya kazandırmış Serkan Bozkurt’un uluslararası sertifika veren okulundan geçiyor. Dünyanın en önemli zincirlerinde direkt kariyer imkanı tanıyan akademi, en iddialı mesleki programı sunuyor.

Amerika’dan Avustralya’ya ülkemizi 20’nin üzerinde ülkede temsil eden Şef Serkan Bozkurt’un 2011 yılında kurmuş olduğu Chef’s Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) onaylı, dünyadaki en iyi kalitedeki aşçılık okullarından biri. Okul mezunları Hilton, İnterContinental, Grand Wyndham, Conrad, Mövenpick gibi prestijli noktalarda 4 ay eğitim sonrasında garantili olarak staj yapıyorlar.

Mutfak odaklı kariyer yapmak isteyenler ve mutfağı en büyük hobisi olarak benimseyenler için Chef’s Table Mutfak Akademisi farklı eğitim programları sunuyor. Sunmuş olduğu eğitimler ile 4 ay içinde yeni bir kariyere adım atmak ve uluslararası alanda çalışma imkanı yakalayıp, söz sahibi olabilmek bir hayal olmanın çok ötesine geçmiş durumda.

Chef’s Table Mutfak Akademisi Hakkında
Ülkemizi 20’nin üzerinde ülkede temsil etmiş, uluslararası birçok organizasyona imza atmış ve ülkemize milli şef olarak 36 madalya kazandırmış Şef Serkan Bozkurt’un sektörün içinde yetişmiş birisi olarak, uluslararası mutfak ve yiyecek-içecek sektöründe olması gerekenleri tecrübeleriyle birleştirmesi ve potansiyeli globale dönüştürmeyi istemesi üzerine kurulmuştur. Akademi kendini dünya standartlarına taşımak isteyenleri hedeflerine ulaştırmayı ve gelişen dünya yapısına katkıda bulunacak profiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. En iyi eğitim düzeni olarak gösterilen U düzen uygulamalı eğitim sistemini benimseyen akademi, son teknoloji ile donatılan eğitim mutfaklarına sahiptir. Akademinin diğer bir farkı ise; programlarında tarif üzerinden eğitim vermemesi, mutfağı tamamen matematik ve kimyasıyla öğretmesi, yani teori ve tekniği aynı anda uygulamaya taşımasıdır.