ALIŞVERİŞ: Yüzde 20 indirim başladı

Paşabahçe Mağazaları, yazın sıcak günlerine keyif katacak bir kampanyaya imza atıyor. Hayatın her anını güzelleştiren ürünleriyle beğeni toplayan Paşabahçe Mağazaları, tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim uyguluyor.

29.07.2016 –Ürünleriyle hayatın her anını güzelleştirmeyi sürdüren Paşabahçe Mağazaları, tüm müşterilerine yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Bütün ürün gruplarında geçerli olacak kampanyanın sunduğu fırsatlar 1 Ağustos’a kadar devam edecek.

Özgün yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünleriyle müşterilerine hitap ediyor.

Paşabahçe Mağazaları Hakkında

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları A.Ş. özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır.

‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, bugün Türkiye’de 12 ilde 45 lokasyonda ve İtalya’nın Milano kentinde olmak üzere toplam 47 mağaza ile hizmet vermektedir.