KÜLTÜR: Kişiye özel tasarımlar

Fark yaratan tasarım ürünleriyle ön plana çıkan Uniqka, el yapımı anahtarlık askılarıyla yaşam alanlarınızı kişiselleştiriyor.

Tasarımcı Kerem Ariş tarafından hayata geçirilen Uniqka; sanat ve zanaat ile beslenen, yaklaşık yüzyıllık bir mirasın yansımalarını taşıyan tasarım ürünleriyle dikkat çekiyor. Ürünlerinin tamamı el yapımı olarak üretilen Uniqka, özel tasarım anahtar askılıkları modern tasarım severlerin beğenisine sunuyor.

Odağına ahşap ve deriyi alarak ve tamamen el yapımı olarak üretilen Diego anahtar askılıkları, dilerseniz kendi elinizin ölçülerinde yaptırıp yaşam alanlarınızda farklı tarzda bir uyum yakalayabilirsiniz.

Modern geometrik şekillerin bir araya gelmesiyle oluşan duvar objelerinden Luciano duvar rölyefi ve hem görüntüsü hem de ismiyle tüm güzelliklerin bir araya geldiği Frida duvar objesine, anahtarlık gibi ufak aksesuarlarınızı asabilir ev ve işyerlerinize dekoratif görünümler kazandırabilirsiniz.

Modern hayata uyumlu, minimal tasarımlarla şık bir uyum yakalamak isteyenlerin tercihi olan Anahtar askılıklarını Uniqka satış noktalarında.