YILIN FUTBOLCUSU: Gazetecilerden büyük ilgi

Beşiktaş Medya Grup Yılın Futbolcusu Yarışması Beşiktaş’ın en prestijli organizasyonu olarak kabul ediliyor. Spor yazarları tarafından seçilen Yılın Futbolcusu’na sezon sonunda kupa veriliyor. İlk kupayı Tayfur ve hemen ardından Sergen almıştı. İlk kupayı Tayfur ve hemen ardından Sergen almıştı. Daha sonraki sezonlarda ise Bobo Delgado Tello, Necip, Quaresma ve Fernandes Yılın Futbolcusu olarak Beşiktaş Medya Grup İmtiyaz Sahibi İsmail Baştuğ’un elinden kupalarını aldılar.

Spor Yazarlarından büyük ilgi

2015-2016 sezonunda Beşiktaş Medya Grup tarafından düzenlenen Yılın Futbolcusu Yarışmasına spor yazarları ve gazeteciler büyük ilgi gösterdi. Toplam 40 gazeteci katkıda bulunarak Yılın Futbolcusu organizasyonunda oy kullandı. Açıklama yakında…

‘Yılın Futbolcusu’ yarışmasında son!..

GAZETECİLER SEÇTİ

BEŞİKTAŞ camiasını kaynaştıran dev organizasyon da geri sayım başladı. Rekor katılımlı “Yılın Futbolcusu” yarışmasında sona gelindi. Ağustos ayında açıklama ile birlikte kupa sahibini bulacak.

BEŞİKTAŞ’IN en prestijli kupasında gazeteciler son oylarını verdi. Spor yazarları oylarıyla belirlenen yılın futbolcusuna kupa törenle verilecek.

Geleneksel “Beşiktaş Yılın Futbolcusu Kupası” için yapılan oylama sonlandı. Spor yazarlarının oylarıyla seçilecek olan Beşiktaş’ın bu sezon öne çıkan futbolcuları tatlı bir yarış içindeydi. Son duruma göre Gomez, Atiba, Oğuzhan ve Sosa çok az farkla çekiştiği belirlendi. 2015 – 2016 Spor Toto Süper Lig sezonu ile ilgili spor yazarlarının oylarıyla Beşiktaşlı Yılın Futbolcusu Kupası ödülünü almaya hak kazanmaya aday isim veya bu yıl birden fazla futbolcu ismi belirlenecek. Şu ana kadar ulusal basının tanınmış isimleri Beşiktaş’ı çok iyi bilen spor yazarlarından 40 gazeteci oy kullandı. İçinde bulunduğumuz ay ve Ağustos başında kesin sonuçlar Beşiktaş Medya Grubu’nun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaşılacak ve süreç içinde “Yılın Futbolcusu” olmaya hak kazanan isim veya isimlere törenle kupa verilmiş olacak.
DETAYLAR İÇİN: www.besiktas.com.tr

Geçen sezonun kazananları

BEŞİKTAŞ camiasını kaynaştıran ve artık geleneksel hale gelen kupayı geçtiğimiz sezonlarda Tayfur, Sergen, Bobo, Delgado, Tello, Necip, Querasma kazanmıştı.

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş Yılın Futbolcusu Kupası’nı Tayfur, Sergen, Bobo, Delgado, Tello, Necip ve Querasma almıştı. Kupa Beşiktaş Medya Grup İmtiyaz Sahibi İsmail Baştuğ tarafından verilmişti.