ALIŞVERİŞ: Geleneksel lezzetler

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt’ün yeni lezzet durağı, Kayseri’nin zengin tarihi ve kültürel mirası ile öne çıkan ilçesi Talas oldu. Sütlü ve şerbetli tatlıları, pastaları, dondurmaları, atıştırmalıkları ve leziz içecekleri ile Özsüt, kısa sürede bölge halkının yanı sıra turistlerin ve üniversite öğrencilerinin de buluşma noktası haline geldi.

Zengin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turistlerin, üniversiteye yakınlığı ile öğrencilerin tercih ettiği lokasyonların başında gelen Kayseri’nin Talas ilçesi, Özsüt’ün yeni lezzet durağı oldu.

Talas’ın en işlek yerlerinden Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Özsüt, iki katlı kapalı alanı ve bahçe bölümü ile geniş ve ferah bir mağazada misafirlerini ağırlamaya başladı. İlçenin tarihi yapısı ile uyum içindeki ahşap ağırlıklı dekoru, yalın çizgileri, dinlendirici renk ve ışık kullanımı ile Özsüt, keyifli ortamıyla bölgeye de hareket getirdi.

Ustalarının marifetli elleriyle hazırlanan pastaları, Osmanlı Mutfağı’nın sırlarını günümüze taşıyan geleneksel sütlü ve şerbetli tatlıları, dondurmaları, atıştırmalıkları ve leziz içecekleri ile Özsüt, 78 yıldır olduğu gibi Talas mağazasında da misafirlerine gerçek bir lezzet şöleni yaşatmanın mutluluğunu yaşadı.