Türkiye hepimizin!..

Darbeye hayır!.. Devlete karşı Fetö ve her türlü yapılanmanın artık kökü tamamen kazılmalıdırlar. Biran önce de huzur sağlanmalıdır.
Kalkışmanın ilk dakikalarından bu yana görevimiz gereği 7/24 halkı bilgilendirdik. Darbecilerin gerçek yüzlerini sergilemeye çalıştık. Yaşananları tüm çıplaklığı ile vatandaşlara duyurduk. Darbe girişimi püskürtüldü mutluyuz. Beklentimiz tekrarlanmaması… Demokrasinin, insan haklarının, hukukun yerleşmesi en büyük dileğimiz ve beklentimiz… Biz hep bu düşünce içinde olduk. Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyet ilkelerine bağlı, ülke birliğine inanan… Taraf olmadan… Partizanlık yapmadan… Devletten, ülkemizden yana…
Darbe girişimi bitti ama ülkemiz hem PKK hem IŞID hemde birçok tehditin altında… Tek üzüntümüz, böyle bir ortamda Mehmetçik’in, göz bebeğimiz Türk askerinin bu duruma düşmesi, darbeci cuntacılarca düşürülmesi… Birlik ve beraberliğimizin acilen sağlanması gerekmektedir. Darbe planlayıcıları üst kademe ve rütbelilere asker denemez. Halka ve TBMM’sine silah sıkan, bomba atan teröristtir. Cuntacıdır!.. Er ve erbaşların çoğu ise genel kanı kullanılmıştır. Bu nedenle vatan görevi yapan çocukları kullananan, kandıran, ülkeye, insanlara zulm yaşatanlarla birlikte bu muameleleri yapanlar da en ağır cezayı hak ediyor.
Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Ülke hepimizin. Birlik ve beraberliğimizi sağlarsak mutlu huzurlu güçlü bir toplum oluruz.