KÜLTÜR: İskeletor Türkiye’yi temsil edecek

Montreal’deki Akademi’de Türkiye’yi ‘İskeletor’ temsil edecek. Tüm dünyadan yetenekli müzisyenlerin, sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geldiği ve bu yıl Kanada Montreal’de düzenlenecek Red Bull Music Academy’de Türkiye’yi müzik piyasasında İskeletor ismiyle tanınan Kerem Sevinçli temsil edecek.
Montreal’deki akademide bir ay boyunca profesyonel ve alanında öncü müzisyenlerle workshop ve söyleşilerde bir araya gelip dünyanın farklı sehirlerinden katılımcılarla birlikte ortak üretimler yapacak olan İskeletor lakaplı Kerem Sevinçli, bass müzik dinleyerek başladığı müzik yolculuğuna offbeat, Alman ve Japon noise etkileşimli bir forma dönüştürdüğü müzikler yaparak devam ediyor.

RED BULL MUSİC ACADEMY HAKKINDA

1998’den beri dünyanın farklı şehirlerini müzikle buluşturan Red Bull Music Academy (RBMA), ikişer haftalık iki dönem boyunca farklı coğrafyalardan en iyi ritim ve ses yaratıcılarını; kayıt stüdyoları, müzik profesyonelleri ile söyleşiler ve şehrin önde gelen kulüplerinde gerçekleşen performanslarla bir araya getiren uluslararası bir müzik atölyesidir. Hürriyet’te yer alan haberde, Red Bull Music Academy hakkında daha fazla bilgi edinmek ve binlerce ders videosuna, mikse ve özel parçaya erişmek için www.redbullmusicacademy.com adresini ya da www.twitter.com/RBMA‘yı ziyaret edebilirsiniz.