SPOR: Gökhan Gönül için imza şov

Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’deki 9 sezonluk macerasını tamamlamasının ardından Beşiktaş’la anlaşan Gökhan Gönül için bugün görkemli bir imza töreni düzenleyecek. Vodafone Arena’da yapılacak gövde gösterisi gibi törende Gökhan, Beşiktaş formasıyla 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.
Yeni sezon öncesinde Serdar Kurtuluş’la yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, sağ bek hattını ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yıldız ismi Gökhan Gönül’le güçlendirmişti. 9 yıllık Sarı-Lacivertli macerasını tamamlamasının ardından 31 yaşındaki futbolcuyla sözleşme imzalayan yönetim, yıldız ismi bugün görkemli bir törenle Beşiktaş Camiası’na basın mensupları aracılığıyla tanıtacak.
Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede, “İmzaların kağıtlara değil, kalplere atıldığı, yetenekten önce karakterin öne çıktığı camiamızda kariyerine devam edecek olan Gökhan Gönül, formamıza uzun yıllar hizmet edecek. Tüm camiamızın sevgiyle kucakladığı Gökhan Gönül’e bir kez daha ’Ailemize hoş geldin’ diyoruz” denildi.

Maliyeti 7 milyon Euro

Beşiktaş’la 4 yıllık kontratın altına imza atan Gökhan Gönül, Kara Kartal’dan ilk iki yıl için 1 milyon 750 bin Euro; üçüncü sene için 1 milyon 700 bin Euro, son dönem için de 1 milyon 650 bin Euro garanti ücret alacak. Başarılı oyuncuya ek olarak görev aldığı maçlarda puan başına 4 bin Euro ödeme yapılacak. Oyuncunun, 4 yıl için toplam maliyeti 6 milyon 850 bin Euro’yu bulacak. Kaynak: Fanatik