SPOR: Mario Gomez’de mutu son

Beşiktaş’taki geleceği adeta yılan hikayesine dönen Mario Gomez’in son kararı Beşiktaş’tan yana oldu. Sevgilisi Carina Wanzung’u İstanbul’da kalma konusunda ikna eden 31 yaşındaki futbolcuyla yönetimin, 3+1 yıllık anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.
İtalya Serie A ekibi Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta büyük bir patlamaya imza atan Mario Gomez’in, Siyah-Beyazlılar’daki geleceği belli oldu.
Kara Kartal’da çıktığı 33 maçta attığı 26 golle Beşiktaş’a lig şampiyonluğunu getiren ve sonrasında Euro 2016’da Almanya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan 31 yaşındaki yıldızın, yoluna Türkiye’de devam etme kararı aldığı bildirildi.
Bu konuda olumsuz bir görüşe sahip olan sevgilisi Carina Wanzung’u ikna eden Gomez’in; bu durumu yönetime de ilettiği öğrenildi.

Menaceri detayları görüşüyor

Bu gelişme sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın, Gomez’in menaceri Uli Ferber’la pazarlıklara başladığı ve tarafların 3+1 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı ifade edildi. Tarafların, son ayrıntıların konuşulması sonrasında resmi imzaları atmayı planladığı konuşulurken başarılı futbolcunun 20 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına katılabileceği belirtildi.

Bonservis bedeli belli

Mario Gomez’in transferi konusunda kulübü Fiorentina’yla önceden yaptığı opsiyon anlaşması geçerliliğini koruyan yönetim, İtalyan temsilcisine 7,5 milyon Euro ödeyip bu transferi noktalayacak. UEFA’yla yaptığı Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle futbolcu takviyesine bonservis ödeyebilmesi için ilk olarak oyuncu satması gereken yönetimin; bu mini krizi de bu hafta içerisinde aşmayı planladığı açıklandı. Kaynak: Fanatik