BEŞİKTAŞ: Kültür Turları başladı…

2016 yılı boyunca devam edecek olan “Kültür Turları” başladı

Beşiktaş Belediyesi, 2016 yılı boyunca devam edecek olan “Kültür Turları” düzenliyor.

İşte Beşiktaş Belediyesi’nden yapılan açıklama:

Beşiktaş Belediyesi, 2016 yılı boyunca devam edecek olan “Kültür Turları” düzenliyor.

Kültür turlarımız 18 Mayıs tarihi itibariyle Çanakkale “Şehitlik Gezisi” ile başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen gezilerde Beşiktaş kentlilerimiz 11 ayrı şehri ve ülkemizin seçkin turistik destinasyonlarını görme fırsatı bulacaklar. Beşiktaşlılar, düzenlenen gezilerle tarihi ve kültürel birikimlerini zenginleştirirken başka şehirlerin ve coğrafyaların kültürleriyle kaynaşma imkanına da sahip olacaklar.

Kültür turlarımızın gerçekleşeceği gezi rotaları arasında Çanakkale, Edirne, Bursa, Konya, Safranbolu-Amasra, Kapadokya, Abant-Yedigöller, Ayvalık, Eskişehir, İstanbul Kültür ve İstanbul Camii turları bulunuyor…

Başvurular o tarihte güncel olan gezi için geçerlidir. İleriki tarihli geziler için başvurular gezi dönemi yaklaştığında web sitemizden duyurulacaktır.

*İstanbul Camii Gezilerine müracaatlar muhtarlıklardan yapılacaktır. Camii gezileri en fazla 2 turdan faydalanabilme sınırlamasının dışındadır. Camii gezisine katıldıysanız 2 farklı turdan daha faydalanabilirsiniz.

Detay için

5 comments
  1. Kültür gezileri için mail gelmiyor.

  2. kültür turları için haber gelmiyor

  3. Hiç haberim olmuyor ricam olacak haber ver irmisiniz

  4. Haberim olmuyor haber verirseniz çok sevinirim

  5. Kültür gezileri ile ilgili mail gelmiyor

Comments are closed.