KÜLTÜR: Pop Müziğin Güçlü Sesi Açıkhava’da

Yaz aylarının en uzun soluklu etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, Türk Pop Müziği’nin en güçlü seslerinden Funda Arar’ı 3 farklı şehirde 3 dev konserle sevenleriyle buluşturacak. Organizasyonunu Pera Event’in üztlendiği etkinlik kapsamında sahne alacak olan dev isim, 8 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Sahnesi’nde, 20 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da ve 5 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Hoşgeldin” albümü ile müzik listelerini alt üst eden Funda Arar’ın güçlü sesi, 3 farklı şehirde 3 dev konser ile Açıkhava’da yankılanacak.

Organizasyonunu Pera Event’in üztlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alacak olan dev isim, 8 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Sahnesi’nde, 20 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da ve 5 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

Sevilen sanatçı, Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde, geçmişten günümüze dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

Gerek sesi gerekse şarkıları ile dinleyecilerin gönlünde taht kuran Arar, Açıkhava için özel olarak hazırlanan sahnesi, kostümleri ve dans şovları ile müzikseverleri büyüleyecek.

Platinum’lulara özel %40 indirim ayrıcalığı

Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri %40 indirimle sunuluyor. Üstelik ilk 48 saat boyunca ön satış ayrıcalığı sayesinde en güzel yerleri Platinum’lular seçebiliyor. Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile Biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

Turkcellden genclere özel %30 indirim ayrıcalığı

Turkcellden genclere Turkcell Yildizli Geceleri konser biletleri gnctrkcll ayricaligiyla %30 indirimle sunuluyor. Bilet indiriminden yararlanmak için GNC Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile www.biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.