ALIŞVERİŞ:Minik Şefler Mutfak’ta

Açıldığı günden bugüne ev yapımı ekşi mayalı ekmekleri ile dikkat çeken Ekşi Maya, çocuklara özel gerçekleştirdiği workshop etkinliğinde minik konuklarını renkli tatil eğlencesinde buluşturdu. ”

Ekşi Maya’da bu kez minikler, kurabiyelerini fırına vermek için bir araya geldi. Sıcak ortamı ile miniklere eğlenceli bir gün geçirme imkânı sunan Ekşi Maya, minik ziyaretçilerini kurabiye workshopunda buluşturdu. Ekşi Maya’nın başarılı sahibi Ecem Uyar ise minik konuklarıyla yakından ilgilendi. Yaz tatilinde çocuklarının eğlenceli ve öğretici etkinliklerde yer almasını isteyen aileler yoğun ilgi gösterdi.

Kurabiye hamurunu Ekşi Maya’nın başarılı şefleri ile birlikte hazırlayan çocuklar, daha sonrasında kendi hazırladıkları hamurlardan şekilli kurabiyeler yaptı. El becerilerini de geliştiren etkinlikte minik konuklar anneleri ile süsledikleri kurabiyeleri tatma şansına sahip oldu.

Tüm yaz tatili süresince minikleri farklı workshoplarda ağırlayacak olan Ekşi Maya, renkli sunumları ile Ankara’nın en popüler restoranları arasında yer almaya devam ediyor.
gaste.tv