ALIŞVERİŞ: Cacharel’den Yaz Gecesi Stili

Cacharel erkeği, yaz akşamlarında kızıl güneş kendini mor ve yıldızlı gecelere bırakırken, kendinden emin, çabasız, rahat ve şık görünümüyle göze çarpıyor. İnce detayların özenle bir araya getirilmesiyle oluşturulan Fransız ekolü, stil sahiplerine benzersiz seçenekler sunuyor.

İster dingin ister hareketli yaz akşamlarında şıklıklarından ödün vermeden rahatça vakit geçirmek isteyenler için Cacharel’in özgün tasarım önerileri arasında gül kurusu renkte ceket, mikro desenli t-shirtler ve beyaz renkte bermuda yer alıyor. Palmiyeler altında geçecek bir akşamdan caz ruhunu yansıtan kafelere kadar her mekana ayak uyduran tasarımları ile Cacharel sizlerle…

Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 17 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir giyim stili sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 35 olmak üzere toplam 56 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü. ‘Traveler’ konsepti ile seyahat etmeyi yaşam felsefesi haline getiren erkeklere seçkin çözümler sunan Cacharel, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda da özgün tavrını öne çıkaran ve ustaca bir araya getirilen bir giyim tarzı sunuyor.
gaste.tv