EMLAK: Skyland İstanbul…

“Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak 3 Mayıs 2016 tarihi itibariyle göreve başlayan Yelda Altürk, Bilkent Üniversitesi İş Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra Londra City Business College’da pazarlama konusunda eğitim almış. Neşe Berber, Yelda Altürk ile yaptığı röportaj’da bir kadın yönetici olarak Altürk, tüm samimiyeti ve içtenliği ile açıklamalarda bulundu.”

Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak 3 Mayıs 2016 tarihi itibariyle göreve başlayan Yelda Altürk, Bilkent Üniversitesi İş Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra Londra City Business College’da pazarlama konusunda eğitim almış. Yelda Altürk ile yaptığımız röportaj’da bir kadın yönetici olarak tüm samimiyeti ve içtenlikle konuştuk.

Bu proje’yi bize bir kadın gözüyle yorumlarsanız neye önem veriyorsunuz?
Ben lokasyonu çok önemsiyorum. Trafik hepimizin sorunu, Bir yerden bir yere trafikte çok fazla vakit harcamamak benim için önemli, şehrin merkezinde olmak ulaşabilmek benim için önemli…
Güvenlik benim için en önemli…
Yaşadığım yerde güvenlikli olması çok çok önemsiyorum, görüyoruz bir çok olay duyuyoruz. Bunun için yaşadığım yerde güvenlik bir numaralı olmazsa olmazım.
Birde kontrol altında olması benim hoşuma gidiyor, binamda banka, mağaza, sosyal alanlar olması hemen inip işimi halledebileceğim yerlerin olmasıda tercih sebebim.
Birde Deprem’e dayanıklı olması ona çok dikkat ediyorum.
Helede çocuğum olduktan sonra daha bir hassas davranır oldum.
Bizim projemizinde biraz yavaş başlamasının nedeni, burası bir kayanın üstüne kurulmuş, alt yapısı kaya imiş, Bu yüzden hem zaman hem para olarak şirkete daha bir çok maaliyete mal oldu. Ama bu bizim için önemli projemizde depreme dayanıklı olmuş bir proje yapıyoruz. İnanılmaz bir sağlam zemin’de yapılıyor projemiz, deprem olsa sanırım ki allah korusun ama Bir şey olmayacak yerlerden birisi bizim projemiz.
Birde karşımda başka bir pencere görmeyi sevmiyorum, çok dip dipe binaları sevmiyorum.
Residanceların en büyük problemi, hava alabilecek bir bölümlerinin olmaması bizim projemizde balkon olması çok değerli…

Proje’nin en büyük özelliği şehrin kalbinde merkezinde Maslak, Etiler, Levent’e beş dakikada ulaşabiliyorsunuz. TEM üzerinde tek girişi olan proje. Cendere’ye de bağlantıları olacak olan bir bina, trafik biliyosunuz çok önemli. Burası hem ana arterlere çok yakın, lokasyon bakımından zengin bir proje…
Üç kuleden oluşuyor, bir kulemiz residance, otel ve ofis ve aşağıda tabanda yatay ofislerimiz var. Loft ofis özelliği var tavan yüksek, hepsi akıllı binalar, cep telefonunuzdan kontrol altında tutabiliyorsunuz.
Binalarımızın bir önemli özelliğide balkonlarının olması bu tarz binalarda balkon çok olmayan bir durum, hava alma özelliğiniz de var, balkonlar biraz yüksek güvenlik açısından dolayısıyla residancelarımız balkonları ile yaşayacak olanlara özel bir alan sunmuş oluyor. Çıkıp havaalabileceğiniz bir balkonunuzun olması çok anlamlı.
Burası yaklaşık bir sene sonra çok başka bir çevreye sahip olacak. Burda bir alışveriş merkezide olacak. Başka bir projenin içinde ama, buraya çok önem katacak. Tabii bu projemiz Cendere’ye çok büyük değer katmış olacak bir süre sonra. Bambaşka bir yer olacak buralar.
Skyland İstanbul projesi için İstanbul’da geleceğin projesi dermisiniz?
“Skyland İstanbul projemiz ile geleceğin İstanbul’una bugünden kapıları açarak İstanbul’a farklı bir bakış açısı getiriyoruz. Bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını ve Seyrantepe’nin şehrin yeni cazibe merkezi olacağını öngördük. Kısa zamanda İstanbul’un yeni zirvesi haline gelecek olan Seyrantepe, Skyland İstanbul sayesinde daha da değer kazanacak ve yeni İstanbul’un yüzü konumuna gelecek. Skyland İstanbul, kalitesi ve seçkinliğiyle İstanbul’un yeni simgelerinden birisi olacak.”
Tasarım, konsept ve mimarisi ile İstanbul’un gözde karma projelerinden biri olan Skyland İstanbul, burada yaşayacaklara çok canlı bir yaşam vaad ediyor. Her geçen gün çehresi değişen ve prestij kazanan Seyrantepe bölgesinde, Seyrantepe TT Arena Stadı’na’ya komşu bir lokasyonda hayata geçirilen proje, konumuyla cezbedici. TEM yoluna direkt bağlantılı olması ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanlarına, köprü ve ana arterlere kolayca ulaşım imkanı sağlıyor.
İstenilen büyüklükte ofisler tercih edilebilecekmi?
Skyland İstanbul’un ofis kulesi ise konumu, 360 derece kapanmayan manzarası, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışmaktan keyif alınacak bir ortam sunuyor. 504 ofisten oluşan proje, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve daha birçok farklı ince detaya sahip. Proje, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması ve TEM otoyolundan direkt bağlantı sağlamasıyla trafik sorununu da ortadan kaldırıyor.
Skyland İstanbul’un ofis kulesi yüksek yatırım değeri ve birleştirilerek her katta 83 m2 ila 2000 m2 arasında istenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisleriyle benzersiz fırsatlar sunuyor. Yaklaşık 90.000 m2. kiralanabilir alana sahip yatay ofisleri ise 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor.
Skyland İstanbul projesi, banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade imkânı ile rezidanslarına 165.000 TL, ofislerine ise 249.000 TL peşinat ile sahip olma fırsatı veriyor.

Yelda-AltürkEroğlu-Gayrimenkul

Yelda ALTÜRK Kimdir.
Profesyonel iş hayatına 1998’te Novartis’te başlayan Yelda Altürk, 1998-2004 yılları arasında Novartis ve daha sonra Novartis Bitki Koruma ve Zenaca şirketlerinin birleşmesi ile oluşan Syngenta şirketinde pazarlama uzmanı olarak görev yaptı. BASF’ta 2,5 sene kurumsal iletişim müdürlüğü görevini yürüten Yelda Altürk, 2007-2016 yılları arasında ise Varyap, Emaar, Nurol gibi gayrimenkul şirketlerinde Pazarlama Direktörü görevinde çalışarak pek çok projeye imza attı.
Eroğlu Gayrimenkul, bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projelerini gerçekleştirdi. Önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerinin toplam büyüklüğü ise 2 milyon metrekareye ulaşıyor.
gaste.tv