GÜNDEM: Lady Gaga Gözyaşlarını tutamadı…

“ABD’nin Orlando şehrinde Pazar günü hayatını kaybeden 49 kişi için binlerce kişinin katıldığı bir anma töreni düzenlendi. Şarkıcı Lady Gaga’nın da katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. ”

ABD’nin Orlando şehrinde Pazar günü hayatını kaybeden 49 kişi için binlerce kişinin katıldığı bir anma töreni düzenlendi. Şarkıcı Lady Gaga’nın da katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

ABD’nin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği bir gece kulübüne önceki gün düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 49 kişi için anma törenleri devam ederken, LBGTİ topluluğuna verdiği destekle bilinen şarkıcı Lady Gaga, Los Angeles’taki toplantıda gözyaşlarına hakim olamadı.

Sputnik Türkiye’nin haberine göre makyajsız ve üzerinde siyah bir kot ve beyaz tişörtle katıldığı tören boyunca hıçkırarak ağlayan Lady Gaga, yaptığı konuşmada saldırıyı ‘tüm insanlığa yönelik bir saldırı’ olarak niteledi.

Lady Gaga, hayatını kaybedenlerin isimlerinin tek tek okunurken de yüksek sesle eşlik etti.

Lady Gaga, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da “Bizi ayırmaya çalışan sesleri duymazdan gelelim çünkü bu insanlar arasında daha fazla şiddete sebep oluyor. Hepimizin aynı olduğu bu yerde, bütün insanlar birlik olmalı” ifadelerini kullandı.

Anma töreninde eşcinsellerin gittiği Pulse gece kulübüne düzenlenen saldırıda ölenler için mumlar yakıldı, gözyaşları döküldü, şarkılar söylendi ve duygu dolu konuşmalar yapıldı.

Anma törenine katılan bir imam, Müslümanların tüm ABD halkının yanında, “Nefret, ölüm ve yıkım ideolojisine” karşı durduğunu söyledi.
gaste.tv