AKTÜEL: Türkiye’nin en büyük SPA’sı

“CVK Park Bosphorus Hotel, Babalar Günü’nde babasınışımartmak isteyenler için iki özel kampanya hazırladı. CVK Safira SPA’da Babalar Günü’ne özel % 40 indirimle “Bali Masajı” ve Panoramik Boğaz manzarasıyla görenleri büyüleyen IZAKA Restoran & Bar-Lounge’ta 10:00-14:00 saatleri arasında serpme kahvaltı kampanyası ile unutulmaz bir Babalar Günü geçirmek isteyenleri bekliyor. ”
Babalar Günü’nde babalarına kendini özel hissettirmek isteyenler için CVK Park Bosphorus Hotel birbirinden ayrıcalıklı kampanyanlar hazırladı. Sadece Babalar Günü’ne özel olarak düzenlenen bu kampanyalar kapsamında; Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı olan CVK Safira SPA’da Babalar Günü’ne özel %40 indirimle “Bali Masajı” ve Panoramik Boğaz manzarasıyla dikkat çeken IZAKA Restoran & Bar-Lounge’ta babanızla birlikte yapacağınız serpme kahvaltı kampanyasını tüm babalara özel %10 indirim ile olacak.

Türkiye’nin en büyük SPA’sı
CVK Park Bosphorus Hotel bünyesindeki CVK Safira SPA, 8500 m2’lik yaşam alanıyla Türkiye’nin en büyük otel Spa’sı olurken, Osmanlı’dan günümüze kadar gelen hamam kültürünü her biri güneş ışığını süzen cam delikli gök kubbesi ve mermer detayları ile yeniden hayata geçiriyor. 10 masaj odası ile hizmet veren CVK Safira SPA, Dörtel Masajından, Aromaterapi Masajına, Kese Köpük uygulamasından Sultan Hamamı konseptine kadar farklı bakım seçeneklerini misafirlerine sunuyor.
CVK Safira SPA içerisinde jakuzinin de yer aldığı VIP masaj odaları, mevsimsel olarak açılıp kapanabilen yüzme havuzu ve özel fitness stüdyolarıyla yer alıyor. CVK Safira SPA & Fitness & Wellness’in tüm kullanım alanları hem karma ve hem de kadınlara özel olarak kullanılabiliyor.

İstanbul’un lezzet ve eğlence üssü
The Midd, Mezze Mave, Hitode Sushibar ve IZAKA Bar-Lounge olmak üzere, dört farklı mekanı tek çatı altında toplayan benzersiz konseptiyle IZAKA Restoran & Bar-Lounge, İstanbul’da ‘iyi yemek ve iyi müzik’ denince akla gelen mekanların başında geliyor. CVK Park Bosphorus Hotel’in muhteşem Boğaz manzarası sunan terasında hizmet vermeye başladığı günden bu yana, İstanbulluların lezzet ve eğlence üssü haline geldi.
IZAKA, Türk ve Dünya mutfağının yanı sıra balık ve sushi seçenekleri de sunan dört farklı mekan konseptiyle, seçkin lezzetler denemekten hoşlanan ve kaliteli müzik deneyimi arayan herkesi aynı çatı altında buluşturuyor.
gaste.tv