AKTÜEL: Sıcak havalara boğaz manzaralı havuz

“Tarabya Koyu’nda muhteşem bir konuma sahip olan The Grand Tarabya’nın Boğaz manzaralı havuzu, sıcak yaz günlerinde en yakınınızdaki kaçış noktası olacak.”

Otelin Boğaz manzaralı SPA’sı “Therapia”, İstanbul’da yaşamanın tadını çıkarmak isteyenleri, yaz boyunca Boğaz’ın lacivert sularının yanı başındaki muhteşem açık havuzunda ağırlıyor.

Therapia’nın günlük SPA kullanımlı özel paketiyle girilebilen ve 10.00 – 19.00 saatleri arasında hizmet veren havuzunda misafirleri ayrıca birbirinden özel hizmetler bekliyor.Sıcaktan bunalanlar, 11.00 – 17.00 saatleri arasında, ev yapımı buzlu çay ve aromatik detox su ikramlarıyla serinleyebiliyor. Havuz misafirleri, Aromatherapy Buhar Banyoları, Fin Saunalar, Ice Gretto ve Fitness alanlarını da kullanabiliyor.

Havuzun yanısıra Therapia’nın sunduğu tüm SPA hizmetlerinden faydalanabilecek misafirler, Aromaterapi Masajı, Bali Masajı, Derin Asya Masajı, Türk Hamamı ya da klasik cilt bakımından birini seçerek şehir hayatının yarattığı stresten ve yorgunluktan kurtulup, yeniden zinde hissetmenin keyfini yaşayabiliyor.
gaste.tv