ALIŞVERİŞ: Baba’ya Gençlik İksiri….

Bu Babalar Günü’nde kalıpların dışına çıkın. Ona ihtiyacı olan ya da istediği bir şeyi almak yerine; onu şımartacak, yüzünü güldürecek ve kendini eski günlerindeki gibi hissettirecek bir hediye alın.

Mesela bir cilt bakımı yaptırın. Yüzünü daha hafif ve taze hissetsin. Ya da yüz veya vücut gençleştirme uygulamalarından birini seçin. Hatta daha dinç ve aktif olmasına yarayan lenf drenaj seansı ile daha sağlıklı bir dolaşım sistemine sahip olmasını sağlayın. Böylece en kıymetli evladı olmayı garantileyin.

Ya da babanızı boş verin. Siz zaten onun kıymetlisisiniz. Ona istediği bir şeyi alın ve yaza daha fit girmek için kendinize yatırım yapın.
Malum yaz geldi. Plajlarda boy gösterme zamanı. Kışın yaptığınız göbek, yazın o tiril tiril gömleklerinizin içinde bütün karizmanızı yerle bir edecek. Önümüzde bayram tatili de var. Fazlalıklardan kurtulmak için; Güzellik Merkezi’nin uzmanları tarafından ücretsiz muayene sonucunda kısa sürede istediğiniz fit görünüme kavuşun.
Ya da kalıcı ve güzel bir bronzluk için cilt bakımı yaptırın, kısa süren tatilin bronz etkilerini uzun süre yaşamaya devam edin.