EMLAK: ARVAS: İnşaat Sektöründe Hızlı Büyüyoruz.

“Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği butik projelerle konut alıcılarından tam not alan ve yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, yeni projesi Evalpark İstanbul’u Satış Müdürü Asım Arvas ile konuştuk. ”

“Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği butik projelerle konut alıcılarından tam not alan ve yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, yeni projesi Evalpark İstanbul’u Satış Müdürü Asım Arvas ile konuştuk. ”

Eval Park, projesi nasıl bir proje?
Eval Park, aslında gündemimizde iki yıldır vardı. fakat git geller oldu, proje üzerinde kendimizi çok geliştirdik, tüm ekip çok inandık. Avrupa yakasında geliştirdiğimiz nitelikli projelerle adımızdan söz ettireceğiz. Eval İnşaat, Esenkent’te Evalpark İstanbul projesine imza atmaya hazırlanıyor.
Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye başladık, Esenyurt bölgesinde konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir proje sunuyoruz.
İstanbul’un her geçen gün değerlenen bölgesinde 217 milyon TL’lik yatırım bedeli ile hayata geçiyoruz Evalpark İstanbul’u, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekici özelliklerimiz var.
Projemiz değerli, en önemli avantajımız…
Büyük proje gerçekleştireceğimiz, nadir alanlardan biri burası, havaalanı, 3.köprü, otoban ve metro yolu bizim için çok sevindirici oldu. Burada beklentimiz herkesin beklentisinin üzerinde. Satış yaparken otoban ile E5 arasındaki kesim mutlaka tıkanıklık yaşayacak, bu bölgeden sonrası için iki tane otoban alternatifi var. Artık trafik ciddi sorun. Arabasız ekmek almaya gidemiyoruz buralarda. Şehir merkezinden uzak yaşayınca araba herşeyiniz oluyor.
Renginiz yeşil mi?
Evet yeşil rengi, yeşil biz ailece ela gözlüyüz. Genelde ve yeşili giydiğimizde daha yakışıklı oluyoruz. Projemiz’de de kullandık, yeşil ile çok uyumlu oldu.
Para’nın rengi aynı zamanda…
Biz parayı sevmeyiz, ne biliyim çok fazla işimiz olsun istemeyiz aslında, alınabilirlik olduktan sonra yüzyılın kaçınılmazı, olmazsa olmazı.
Parayı sevmiyorum.
Geçmişte çok para saydım, muhasebe işindede buldum. Esnaflıkta yaptım. Dört ay İBB’de çalıştım parayla hiç işim olmadığı zaman ozamandır. Parayı ellemeden bilgisayar üzerinde tek çalıştığım dönem.
İş hayatınız nasıl seviyormusunuz işinizi
iş aşığıyım, yirmi dört saat çalışmak istiyorum elbette emeğimizin karşılığını alınca daha mutlu oluyorsun, bu sektörde insanları mutlu etmek çok değerli. Satış sonrası her biri bizim için dosttur artık.
Kadın yöneticiler ile çalışmak nasıl bir duygu, iş hayatında olmalarına nasıl bakıyorsunuz?
Kadınlar ile çalışmak hem çok kolay hem çok zor, Yani şöyle bekar kadınlar ile çalışmak daha kolay. Kadınların profosyonel anlamda iş hayatında olmasını destekliyorum. Profosyonel kadınlar ile çalışmak bazen zor oluyor, böyle bir deneyimim oldu. Ama duygusal sevgi dolu kadınlar ile çalışmak çok daha kolay ve çok da zevkli, yaşça sizden büyükse anne sevgisi gösterir, yaşıtsanız abla kardeş sevgisi gösterir, Gerçekten keyiflidir kadınlar ile çalışmak. Fatma hanımla çalışmakta çok daha zevkli.
Sevgi olsun hayatınızda diyorsunuz?
Sevgisiz olmaz, işinide insanlarıda seveceksin ki verimli olacaksın.
Kendinizi seviyormusunuz?
Kendimi seviyorum herhalde, ama çok önemsemiyorum, ben kendimi önemsemiyim ama önemsendiğimi hissedeyim bu daha önemli benim için. Paylaşınca güzel.
Üretimin bir sektörde yapılabildiği ender ülkeyiz. Dünyada yok böyle birşey, onlar gelişimlerini tamamladılar. Onlar maliyetlerini tamamladılar. Bizde maliyetler oldukça ucuz. İnanılmaz iyiyiz bu anlamda. Dışardakilerde inşaat sektöründeki hızımıza büyümemize inanamıyorlar. İnşaat alanında büyüyoruz sürekli.
Arapların bu bölgelere yoğun ilgi gösterdiğini hatta gelip gezip satın almak istedikleri oluyormu?
“Projemizi ajanslar aracılığı ile gelip gezen bizden satın almak isteyen arap müşterilerimiz oldu, ama biz bu projemizi onlara özel tasarlamadık, onlara özel yapılmadı, Araplara müşterilere özel yapılmış bir proje olmadığını söyleyebilirim. Bizim metrekare olarak evlerimiz Arap müşterilere çok uygun değil, daha büyük evleri tercih ediyorlar.
gaste.tv