MAGAZİN: Deniz Akkaya da artık …

Deniz Akkaya, Modacruz ve Bebecruz’da dolap açan ünlü simaların arasına katıldı. Stili ile her daim takipçilerinin beğenisini kazanan Akkaya, böylece hem gardırobunu düzenli tutuyor hem de kullanmadığı eşyaları değerlendiriyor. Kızı Ayşe’nin birbirinden tatlı giysilerini de Bebecruz üzerinden annelerle buluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük moda odaklı pazaryeri Modacruz’da yüzbinlerce kadın özenle aldıkları fakat bazen hiç giymeyerek gardıroplarında unuttukları kıyafetlerini birbirleri ile paylaşıyor. Kullanıcılar hem sezonda bulamadıkları kıyafetlere hem de çok beğendikleri marka parçalara kolay ve tasarruflu şekilde ulaşıyor. İsterlerse de kendi gardıroplarındakileri satarak paylaşım ekonomisi içinde gelir elde ediyor.

Bebecruz ise Modacruz’un bebeklere özel markası. Bebekler çok hızlı büyüdüğü için özenerek alınan onca güzel şey, yalnızca birkaç kez giyildikten sonra bir kenara koyuluyor. Bebecruz sayesinde artık küçük gelen kıyafetlerin yanı sıra, bebek arabası, bebek odası mobilyaları, emzirme aksesuarları ya da oyuncaklar gibi, bebeklerin yaşı sebebiyle artık kullanılmayan eşyalar da online olarak satılabiliyor.