KÜLTÜR: Ayşen Gruda ve Meltem Yılmazkaya bir arada

Türkiye’nin usta komedi kadın oyuncusu Ayşen Gruda ve son dönemlerin sevilen ismi Meltem Yılmazkaya; Kadıköy Kitap Günleri kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza gününde biraraya geliyor.

5 Haziran Pazar günü Kadıköy Haydarpaşa Tren Garı’nda saat 13:00’de başlayacak olan söyleşi ve imza günü kapsamında; duayen isim Ayşen Gruda ve son dönemin parlayan kadın komedi oyuncusu Meltem Yılmazkaya biraraya geliyor. Dedemin Fişi sinema filminde birlikte oynama fırsatı yakalayan iki oyuncu bu kez farklı bir nedenle sevenleriyle buluşuyor. Çok yönlü sanatçı kimliğe sahip olan isimler bu kez oyunculuklarıyla değil yazar kişilikleriyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aylık edebiyat Dergisi Pulbiber’e Eylül 2015’ten bu yana yazılarıyla katkı sağlayan Ayşen Gruda ve Meltem Yılmazkaya’nın dışında dergide yazıları yayınlanan Buket Uzuner, Anıl Mert Özsoy, Aslı Tohumcu, Deniz Durukan, Esin Özbek, Yalçın Tosun gibi sevilen isimler de söyleşi ve imza gününe katılacak.

Okuyucularına 2015 Eylül ayında ‘merhaba’ diyen Pulbiber dergi kısa sürede edebiyat severlerin beğenisini kazandı. Yazar kadrosunda sevilen pek çok ismi barındıran dergi, gerçekleştirdiği okur buluşmalarıyla da ilgi çekiyor.

Söyleşi halka açık olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: Milliyet