BEŞİKTAŞ: Başkan Hazinedar Kabataş Pilav Gününde Konuştu

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat HAZİNEDAR pazar günü Kabataşlılar Derneğinin Kabataş Lisesi mensubu olan büyük şair Behçet Necatigil anısına düzenlenen geleneksel pilav gününe katılarak Kabataşlılar ile buluştu.

Başkan Hazinedar burada yaptığı konuşmada, Bizler gibi Kabataş Lisesi mensubu olan büyük şair Behçet Necatigil anısına düzenlenen geleneksel pilav günündeyiz diyerek, Ayrıştırıcı, çatışmacı değil değerlerimizi büyüten birleştiren siyaset anlayışıyla Kabataş’ın değerlerini koruyacağız dedi. Başkan Hazinedar
1941 Kabataş mezunu Selahattin Alaca ağabeyimiz hasta olmasına rağmen şehitler için İstiklal Marşını ayakta okudu. Selahattin Alaca ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştı.

Başkan Hazinedar Konuşmanın ardından yürüyüşe katılarak semtliler ve Kabataşlılar ile bir araya geldi. Kabataşlılar olarak geleneksel yürüyüşü yaptıktan sonra Çırağan Caddesi’ni kısa süreliğine trafiğe kapattılar. Yürüyüşe Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’de katıldı.
ÖZEL HABER