EKONOMİ: İşyerimizde çalışanların %40’ı Kadın

“Gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren 3S Kale Holding YKB Vekili Sefa ÇİZER’e bir Kadın yönetici olarak Neşe Berber’in sorusuna tüm samimiyetiyle cevap verdi. ”

3S KALE HOLDİNG GENEL MÜDÜRÜ ALP GÜRÜN: Ben projeye kadın eli değmesini çok önemli buluyorum. Bilhassa konut projelerini erkeklerden daha iyi yorumladıklarını düşünüyorum. Evin sahibi onlar bir anne, evde ne işe yarar, ne işe yaramaz, keşke şöyle olsaydı, şurasıda şöyle olsaydı diye çok doğru yorumları ve dokunuşları oluyor. Bundan dolayı çok mutluyum kadın yöneticiler ile çalışmaktan, hemde çok şanslıyım.

3S KALE HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sefa ÇİZER Soruya şu şekilde cevap verdi.
Nüfusun yarısından fazlasının kadın olduğu bir ülkede sadece erkeklerin yönetici olması ve iş dünyasında olması yetersiz. Kadın’da çalışarak iş yaşantısında ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Kazandığı para ile çocuklarının eğitimine yatırıyor, aile ekonomisine maddi manevi katkı sunuyor. Refah sağlanmış oluyor aile hayatında. Gelişmiş bir dünya ekonomisini yakalayabilmemiz için kadın girişimciliğine, kadın istihdamını destekliyoruz. Bu potansiyelde ilerlemek istiyoruz.
İşyerimizde çalışanların yüzde kırkı kadın, bireysel müdürlerin yaptığı mülakatları doğrultusunda işe alınmayı hak kazanmışlardır. Enerji bölümündede kadın petrol mühendislerimiz var. Hep birlikte çalışacağız ve başarılı olacağız. Kadınların iş hayatında olmasını hem kendimiz işe alarak destek veriyor, hemde bir kadın olarak destekliyorum. Kadınlar daha çok iş yaşamında olmalı.
ÖZEL HABER/NEŞE BERBER
gaste.tv