Beşiktaş çok mutlu

Allah’a şükür stadımız bitti,şampiyonlukta geldi, Allah’tan başka ne isteriz ki. Başta F. Orman başkan olmak üzere, tüm sıkıntılı günlerde alacaklılarla boğuşarak, borçları erteleyen, ödemelerinde büyük fedakarlıklar yaparak yönetimi rahatlatan Sn. A. Nur Çebi ile A. Ürkmezgil, M. Albayrak ve diğer değerli yönetim kurulu kardeşlerimi gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum.
Şimdi artık hedef SÜPER KUPA ve en önemlisi tabii ki, bugüne kadar hep havlu attığımız Şampiyonlar Ligi. İnşallah hocamız devam edecek ve o da bizim gibi görülen eksikleri telafi ederek güçlü bir takımla yeni sezona girecektir. Ama ne olur şu altyapıdan da artık her sene hiç olmazsa bir futbolcuyu takımda görsek, zira böyle giderse mali yönden sıkıntılarımız artan bir şekilde devam edecek. Ver ver nereye kadar, vere vere ne hale geldiğimiz ortada, borç gırtlağımıza dayandı, nasıl ödenecek valla aklım almıyor, Allah yardımcıları olsun, hele şu Y.D.’nin alacağı aklıma geldikçe geriliyorum. Ne yüzle ister borcunu inanılacak gibi değil. Bir de şu malum bir türlü açıklanamayan yabancı DENETLEME ŞİRKETİNİN raporu, açıklanırsa vay halimize. Zira söylendiğine göre Y.D. döneminden çok yüklü bir VERGİ BORCU İLE FATURA KAÇAKLARI varmış. İnşallah doğru değildir, ama söylenen kesinmiş.
Y. Demirören bizi ne hale getirmiş inanılacak gibi değil, sonra da git TFF BŞK’nı ol. Valla ilerde UEFA BŞK’nı olursa şaşmayalım. GÜCÜYLE YÜRÜ YA KULUM DERLER YA, AYNEN YÜRÜYOR. Türkiye ve dünya bu.
UEFA VE FİFA da kimlerin başkan olup ne suiistimaller yaptığını, görevlerinden nasıl alındığını gördük, yani her yer aynı. PARA PARA – GÜÇ GÜÇ bunlar tüm doğruları yıkıp geçiyor. Gerçek bu yapacak bir şey yok. Ne diyebiliriz ki!
BAŞKAN VE
YÖNETİME TAVSİYEM
Bu senede Ş. Güneş ve ekibine asla müdahale olmasın, bu çok güzel bir uygulama kutluyorum.
Takımın eksiklerini kendilerine göre değil tamamen Ş. Güneş’in istekleri doğrultusunda yapılsın.
Başkan ve yöneticiler medyada çok fazla gözükmesin, konuşma ve beyanatlarda çok dikkatli olunsun. SN. BAŞKAN, TARAFTARA VE SEYİRCİYE NE DERSE, DESİNLER, SİNİRLERİNE HAKİM OL VE ASLA TERS DAVRANMA. LÜTFEN BUNA ÇOK DİKKAT ET.
Özel hayatında ki eşinle ve yavrularınla olan mutluluğun bizi de mutlu etti. Sana uğur getirdiler.
YD’nin borcu asla ödenmesin. TFF Bşk.lığında korkulmasın BJK’ye asla bir şey yapmaya gücü yetmez.
Yabancı denetleme raporu muhakkak artık açıklansın, ne kadar pislik varsa ortaya çıksın. Saklamakla bir yere asla varılmaz bu yönetimi de ilerde çok zorda bırakır. Başkan ilk gelirken SÖZ VERDİN, KESİN SÖZÜNÜ TUTMA ZAMANIN GELDİ. KRİTİK DÖNEMİN BİTTİ, STAD BİTTİ, ŞAMPİYONLUKTA GELDİ, ARTIK ÇEKİNECEK BİR DURUM YOK, YÜRÜ ÜZERİNE BÜYÜK BİR SEMPATİ VE ALKIŞ DAHA ALACAKSIN BANA İNAN VE GÜVEN. BİNLERCE TARAFTAR BUNU SENDEN BEKLİYOR. KAHRAMAN OLACAKSIN.
Yeni sezonda sana, yönetimine yürekten başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.
Sevgili taraftarlarımıza da sağlıklı bir yaz geçirmelerini diliyorum. İnşallah önce SÜPER KUPA sonra Şampiyon kulüplerde zafer çığlıkları atmalarını görür gibi oluyorum. Neden olmasın…
Sağlıkla, sevgiyle kalınız.