MAGAZİN: Acun Ilıcalı’dan sosyal medyayı sallayan açıklama!

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi oturdu. SMS oylamasında en az oyu alan Ibrahima Yattara, Survivior adasına veda etti.’ dediği an herkes sosyal medya’da yazmaya başladı.

Duygularının sorulması üzerine Trabzonspor’un eski futbolcusu, “Ailemi bırakıp geldim, elimden gelenin fazlasını yaptım. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Söyleyeceğim bir şey yok. gelmeden önce kimseyi tanımıyordum. Gerçekten çok mutluyum. Karşı takım da çok iyi.Hepsi ile dost oldum. Türkiye’de de onlarla görüşeceğiz. Ben Telefon ödülü kazandığımızda çok mutlu oldum. Bana ailem eşim Çocuklarım ‘Baba performsanın çok iyi. Finalde görmek istiyoruz seni dediler. Olmadı, kısmet. Finale gitmek isterdim. Ama söyleyecek bir şey yok, burda kalamadığım için üzgünüm. Bana survivor’a gelme şansı verdiğiniz için, Bana bu şansı verdiğiniz için çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Acun Ilıcalı ilk defa bunu açıklamak istiyorum diyerek oylama ile ilgili şunları söyledi.
Oylama hakkında konuşan programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, “Oylamada üçünüz de gerçekten çok oy aldınız. Öyle değişik bir oylama oldu ki, başka ikili olsaydı karşında yüzde 90 ihtimalle kalacaktın. Ciddi derecede oy aldın. İlk defa söyleyeceğim, bunun gizli kalmasını istemiyorum. Seyircilerimiz gerçekten seni sevmiş. Seni Survivor’da tanıdım ve çok sevdim.Burada bir dost kazandım. İnşallah ileriki hayatımızda da bol bol görüşürüz. İçtenliğini bütün Türkiye’ye gösterdin. Trabzonspor’lu taraftarların zaten sevgilisin, ama bütün Türkiye’de de sevildiğini bil” diyerek Yattara’nın bir nebze gönlünü aldı.
Yattara’nın elenmesi aşamasında Atakan vedalaşırken Yattara’ya sarılarak ‘beni ağlatacaksın’ diyerek gözyaşlarını tutamadı.
Yattara’nın vedası duygusal anlara sahne oldu.
Başarılı yarışmacı Yattara, 13. hafta SMS sıralamasında Nagihan Karadere ve Semih Öztürk’ün ardından son sırada yer aldı.
gaste.tv