SAĞLIK: ‘Nöralterapi’nin devleri İstanbul’da buluşuyor!

“Nöralterapinin Dünya Devleri, 02-05 Haziran 2016 tarihinde, VI. Uluslararası Nöralterapi ve Regülasyon Tıbbı Kongresi için İstanbul Kartal Titanic Otel’de bir araya geliyor. ”

Nöralterapinin dünya devleri, 02-05 Haziran 2016 tarihinde, VI. Uluslararası Nöralterapi ve Regülasyon Tıbbı Kongresi için İstanbul Kartal Titanic Otel’de bir araya gelecek.

Nöralterapinin devleri İstanbul’da buluşuyor
18 Mayıs 2016 Çarşamba 14:36

Türkiye Nöralterapi Derneği Başkanı, Nöralterapi Huneke Madalyası Sahibi ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul ve Uuslararası Nöralterapi Federasyonu (IFMANT) Başkanı Dr. Wolfgang Ortner başkanlığında Haziran ayında gerçekleşecek Kongre “Nöralterapinin Dünya Duayenlerini” Türkiye’de buluşturuyor. İstanbul’da yapılacak olan VI. Uluslararası Nöralterapi ve Regülasyon Tıbbı Kongresi, Uluslararası Nöralterapi Derneği’nin Başkanlığı’nda Almanya, Avusturya, İsviçre, Kolombiya, Bulgaristan ve Yunanistan Nöralterapi Derneklerinin katılımı ile gerçekleşecek. Kongrenin bu yılkı ağırlık konusunu kadın ve erkek hastalıklarında korunma, tedavi etmenin yanı sıra, bağırsak sistemi, ağrı ve regülasyon oluşturacak.

NÖRALTERAPİ NEDİR?

Nöralterapi; çeşitli hastalıkların, özellikle de ağrının ve organsal fonksiyon bozukluklarının lokal anesteziler kullanılarak sinir sistemi yoluyla tedavisidir. Klinikte tanı ve tedavi amacıyla ya da klasik tedavilere destek olarak da uygulanır. Dünyada çok uzun süredir başarıyla uygulanan bu tıp bilimi, son yıllarda ülkemizde de çok hızlı bir gelişme göstermekte, nöralterapi uygulayan hekimlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Kongre hakkında geniş bilgiye www.noralterapi.com sitesinden ulaşmak mümkündür.
gaste.tv