EMLAK: Gayrimenkul’u çok iyi bilen kadın girişimci

Kadınları emlak ve gayrimenkul sektöründe daha aktif hale getirmek için hayata geçirilen www.kadincaemlak.com’un kurucusu Zeynep Fıratoğlu sektörü farklı bir bakış açısıyla ele alarak yatırımcı, danışman ya da sektöre ilgi gösteren herkese ulaşmayı hedefliyor.

Gayrimenkul Sektörüne değen “Kadın Eli”; sloganıyla bundan 5 ay önce tohumları atılan sitenin sektöre getirdiği yenilikler her geçen gün artıyor. Kadıncaemlak sadece kadınları gayrimenkul alanında değil moda, hukuk, lifestyle, sağlık, astroloji, finans gibi konularda da bilgilendiriyor. Websitesi Türkiye’nin lider kadınları ile yaptığı özel röportajları ve aynı zamanda üyelerine sağladığı özel fırsatlar ile adından çokça söz ettiriyor.
Emlak gazetesi olarak yayına başlayan kadincaemlak kadınların oturdukları eve karar veren merci olduğu için kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak sektörde neler yapabileceği konusunda ve gayrimenkul sektöründeki kadın girişimcilere büyük destek vermeye devam ediyor.
Fıratoğlu: Kendisinin gayrimenkul sektörünü çok iyi bildiğini ve ayrıca bir pr şirketi olduğunu ve Lena PR şirketi ile birçok müşteriye hizmet verdiklerini açıkladı.