EMLAK: Referans Kartal projesi görücüye çıkıyor

Kiler GYO, Biskon Yapı ve İller Bankası imzası taşıyan Referans Kartal Towers projesi görücüye çıkıyor

Kiler GYO, Biskon Yapı ve İller Bankası imzası taşıyan Referans Kartal Towers projesi 3 blokta 382 konutve 6 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1+1’ler 49 ila 71 metrekare, 1,5+1’ler 76 metrekare, 2+1’ler 91 ila 122 metrekare, 3+1’ler 155 ila 214 metrekare, 4+1’ler 212 ila 383 metrekare, 4,5+1’ler 404 metrekare, 5+1’ler 235 metrekare, 5,5+1’ler 234 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.
Gerek peyzajıyla, gerek oturma ve güneşlenme alanlarıyla size özel tasarlanmış birçok farklı teras alternatifi en büyük ayrıcalıklarınızdan sadece bir tanesi… Üstelik, 9 m2’den 93 m2’ye kadar değişen ölçüleri ile burada her şey keyfinize göre!
Kreş, açık çocuk oyun alanları, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanlarıyla Referans Kartal Towers sadece çocukların değil, ailelerin de göz bebeği… 1+1’den 5, 5+1 ‘e, konforun ve kalitenin kusursuz uyumunu yansıtan daireleriyle Referans Kartal Towers’da tatil hiç bitmeyecek.
1+1 ve 2+1 daireler projenin girişinde yer alan 4 katlı baza bölümünde bulunuyor. Doğaseverler için önünde dere akan bahçeli daireleri veya geniş aileler için Kule bloklarında büyük daireleri bulunan Referans Kartal Towers, herkesin en rahat ve en keyifli şekilde yaşaması için tasarlandı.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness ve pilates/ dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatıya sahip olan Referans Kartal Towers, hem eviniz hem de en büyük eğlenceniz olacak…
Referans Kartal Towers, mağazalarıyla da ışık saçıyor… Yeni evinizde yaşarken gündelik ihtiyaçlarınızı projenin giriş katında yer alan mağazalardan karşılayabilirsiniz. Böylece alışveriş keyfini dilediğiniz kadar yaşayabilir, Referans Kartal Towers’ın büyüleyici yaşamına hiç ara vermeden devam edebilirsiniz.
gaste.tv