GÜNDEM: “Bugünler onların iyi günleri”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu vatanımızda operasyon, ameliyat yapmak isteyenler işte bugün düştükleri hale düşerler. Bu günler onların iyi günleri. Bilsinler ki bu mücadele burada kalmayacak” dedi.
Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde otobüsten vatandaşlara seslendi.

“BUNLARIN GEÇMİŞİ KANLI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan demokraside milletin istediğinin olacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Hani ana muhalefetin başındaki adamın dediği gibi ‘kan dökülür’ ifadesi var ya. Bu demokrasi hazmedememiş kişilerin ağzından çıkabilecek laftır. Demokrasiyi kavramış, hazmetmiş insanların böyle bir ifadeyi kullanması mümkün değildir. Ama bunların geçmişi kanlı. Geçmişi kanlı olduğu için bunlar da onun özlemi içerisinde. Biz kanı vatanımız için, Allah için dökeriz ama asla sandıklardan çıkma yerine böyle bir yolu tercih edenler var. Zaten ey kişi, -ismini anmayacağım dediğim için anmıyorum- ey kişi, zaten sen de parlamentoya o yolla gelenlerle omuz omuzasın, dirsek dirseğesin. Onlarla beraber hareket ediyorsun. Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Biz milletle beraberiz. Biz halkımızla beraberiz. Bize en büyük gücü zaten halkımız veriyor ve bize o yetiyor.”

Ayrıca Erdoğan konuşmasında, “Bu vatanımızda operasyon, ameliyat yapmak isteyenler işte bugün düştükleri hale düşerler. Bu günler onların iyi günleri. Bilsinler ki bu mücadele burada kalmayacak. Daha kararlı bir şekilde devam edecek” dedi.