SPOR: Beşiktaş zirvede kapattı

Siyah-Beyazlılar, mutlu sona ulaştıkları Süper Lig’de sezonun son maçında Konyaspor’a Torku Arena’da 2-1’lik sonuçla kaybetti. Bu sonuç sonrasında şampiyon, 34 haftayı 79 puanla tamamladı.
Spor Toto Süper Lig’de 2015-16 sezonunu bitime 1 hafta kala şampiyon olarak tamamlayan Siyah-Beyazlılar, 34 haftalık dönemin kapanış maçında dün akşam Konyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan şampiyon, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Mücadeleye genç golcüsü Cenk Tosun’un önderliğinde etkili başlayan konuk ekip, aradığı golü 19. dakikada Jose Sosa’yla buldu. Tolgay Arslan’ın pası sonrasında fileleri klas bir vuruşla havalandıran Sosa’nın sevinci sadece 2 dakika sürdü. Abdou Razack Traore’nin 21’inci dakikadaki golü sonrasında maça denge geldi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Samuel Holmen, takımını 2-1 öne geçiren sayıyı kaydetti.
Ligin ilk yarısında rakibini 4-0’lık skorla rahat geçen Beşiktaş, dün akşamki 2-1’lik sonucun ardından sezonu mağlubiyetle tamamladı. Siyah-Beyazlılar’ın, bu skor sonrasında Bursaspor, Sivasspor, Akhisar Belediye, Kayserispor, Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarıyla birlikte yakaladıkları yenilmezlik serisi sona erdi. Kaynak: Fanatik