SPOR: Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma saat 19.00’dan itibaren Lig TV’de yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ – OSMANLISPOR
STAT: Vodafone Arena

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Orkun Aktaş, Alpaslan Dedeş
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV, Mynet Canlı Anlatım
MUHTEMEL 11’LER
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Tosic, Marcelo, İsmail, Atiba, Sosa, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Mario Gomez
OSMANLISPOR: Ahmet Şahin, Vrsajevic, Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Pinto, Umar, Mehmet Güven, Musa Çağıran, Lawal, Delarge, Rusescu

Liderlik yarışının çok çekişmeli geçtiği 2015-2016 sezonunda, son iki haftaya girilirken şampiyonun belirlenmesine ramak kaldı. Beşiktaş’ın 6 puan üstünlükle girdiği 33.haftada, Avrupa kupalarına gidebilmek için mücadele eden Osmanlıspor Vodafone Arena’da Kara Kartal’ın önüne çıkacak. Peki Beşiktaş-Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş-Osmanlı maçı bilet fiyatları ve fazlası haberimizde…

“İŞ BİTMEDİĞİ İÇİN KUPA YOK”

2015-2016 sezonu Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nın tanıtımı Ankara’da yapıldı. Bu arada TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Matematiksel olarak Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etmediği için kupayı Vodafone Arena’ya götürmüyoruz” diyerek konuya açıklık getirdi.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe’nin 6 puan önünde son iki haftaya lider giren Beşiktaş, sahasında konuk edeceği Osmanlıspor karşısında 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe’nin, Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmesi durumunda da siyah-beyazlılar, Osmanlıspor maçını kaybetse bile şampiyon olacak.

Beşiktaş bu maçtan en az bir puan aldığı takdirde Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş, eğer bunu başarabilirse 2008-09 sezonundan bu yana ilk kez ligi zirvede bitirmiş olacak.

Osmanlıspor’un ligi dördüncü bitirebilmesi için kalan iki maçını da kazanması ve Medipol Başakşehir’in iki maçtan en fazla bir puan almasını beklemesi gerekiyor. Beşinci sıra için Akhisar, Galatasaray ve Kasımpaşa’nın önünde yer alan Osmanlıspor, iki maçtan dört puan alırsa ligi beşinci bitirmeyi garantileyecek.

Ligde son 10 maçını kaybetmeyen Osmanlıspor, son iki maçını beraberlikle kapattı.

Beşiktaş’ta ise son 10 maçta sadece bir mağlubiyet yer alıyor (Kasımpaşa maçı).
Süper Lig boyunca Beşiktaş 474 şut ve 71 gol atarken, Osmanlıspor istatistiklerde 440 şut ve 50 gol ile yer alıyor.

Osmanlıspor 33.haftaya kadar boyunca 583, yine aynı haftaya kadar Beşiktaş 441 faul ile oynadı.

Osmanlıspor’un 33.haftaya kadar 4 kırmızı ve 70 sarı kartı yer alırken, Beşiktaş’ın 2 kırmızı, 60 sarı kartı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ İLE OSMANLISPOR 14.KEZ KARŞILAŞACAK

Şampiyonluğunu ilan etmek için bir puanın yeterliği olacağı siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor ile geçmişte ligde 13 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2’si hükmen olmak üzere 8’ini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş’ın, 6’sı hükmen galibiyetlerden doğan 28 golüne, Ankara temsilcisi 16 golle yanıt verdi.
Sezonun ilk yarısında Ankara’da yapılan maçı Beşiktaş 3-2 kazandı.

Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor’un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.

İSTANBUL’DAKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında İstanbul’da yapılan 6 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 4’ünde Beşiktaş, 2’sinde ise başkent ekibi galip geldi.
İstanbul’da Osmanlıspor’un 9 golüne, Beşiktaş, 3’ü hükmen galibiyetten olmak üzere 14 golle yanıt verdi.

Kaynak: http://spor.mynet.com/besiktas/96480-besiktas-osmanlispor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda.html