SPOR: “Şampiyonluğa bir adım kaldı”

Başkent’te bir eğlence mekânında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla buluşan başkan, “Şampiyonluğa hiç bu kadar yakın olmadık. ancak her şey bitmedi” dedi.
Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilirken, Beşiktaş, da puan farkını 6’ya çıkardı ve şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyaç duyar hale geldi. Herkes pazartesi saat 21.45’te siyah – beyazlıların nasıl bir tepki verdiğini merak ediyor. Taraftar anında sokağa dökülüp kutlamalara başladı. Şenol Güneş ve ekibi ise, büyük bir mutluluk yaşarken “Henüz bitmedi” diyerek, dış dünyaya kapandı. Ya yöneticiler ne yaptı?Başkan Fikret Orman ve bir çok yönetici Fenerbahçe’nin Başakşehir’e 3 puan kaybını Ankara’da izledi.
Orman maçı, üniversite çalışması nedeniyle bulunduğu bir yemekte takip etti. Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Ahmet Kavalcı ve Metin Albayrak ise, ayrı bir restoranda maçı izledi. Orman’ın ilk tepkisi “Şampiyonluğa hiç bu kadar yakın olmadık, ama şimdi sakiniz. Osmanlıspor’dan da puan alıp, daha sonra kutlama yapmalıyız” oldu. Ayrı ayrı mekânlarda bulunan başkan Orman ve diğer yöneticiler, daha sonra bir eğlence yerinde buluştu. Orman’ın ilk gördüğü isim olan Umut Güner kendini tutamadı ve “Çak Başkan! Şampiyonluğa bir adım kaldı” dedi. Ardından teknik direktör Şenol Güneş’i arayıp heyecanını paylaşan Orman, arkadaşlarına dönüp, “Hocanın selamı var” dedi. Gece boyunca Beşiktaş, marşları çalınarak, kutlama yapıldı. Kaynak: Hürriyet