SİYASET: Meral Akşener: “Düşük profilli bir başbakan olmam”

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kurultay çalışmalarını Aydın Nazilli’de düzenlediği mitingle sürdürdü. Akşener, “Ben buradan söz veriyorum. Hiç kimse beni aldatamayacak. Bu yolculuk inşallah Ankara’da önce genel merkezimizde daha sonra da başbakanlık makamında son bulacak” dedi.
MHP’nin 1 Kasım seçimlerinde aldığı sonucu haketmediklerini, bu ülkeyi yönetecek bir potansiyelleri olduğu için kongre yapmak istediklerini anlatan Akşener, iktidar olmaları durumunda herkesin anayasal sınırları içine çekileceğini belirtti.
Akşener, şunları söyledi: “Ben başbakan olursam öyle düşük profilli Başbakanlık uçtu gitti. Görevim, yetkim ve sorumluluğum neyse sonuna kadar kullanırım. Onun içinde şu anda ülkemizde 3. Dünya Savaşı’nı başlatmış bir şahıs gibi her önüne gelenin her yandaş ve candaş medya mensubunun ateş ettiği bir konumdayım” dedi.
Akşener, daha sonra İncirliova’ya geçti. Burada, develerle karşılanan Akşener, Belediye Başkanı Kürşat Kare’yi makamında ziyaret etti.
Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan da kurultay çalışmalarını IŞİD’in roketli saldırılarının devam ettiği Kilis’te sürdürdü. Kaynak: Milliyet