SPOR: Beşiktaş galibiyete kilitlendi

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş’ta tek hedef TT Arena’da Galatasaray’ı yenmek.

Süper Lig’de son haftalara doğru vites yükselten Jose Sosa, TT Arena’da yarın oynanacak derbide Kartal’ın en önemli itici gücü olacak. Takım çalışmalarında yaptığı etkili vuruşlarla teknik ekibe güven veren Arjantinli, tüm duran topların başındaki isim olacak.

Takım çalışmalarında attığı birbirinden klas gollerle dikkat çeken Sosa’ya derbide özel görev verecek olan Siyah-Beyazlı teknik ekip, başarılı futbolcudan hücum bölgesinde daha fazla yararlanmayı planlıyor. Yaptığı asistlere ek olarak başta duran toplar olmak üzere ceza alanı içi ve çevresinden yaptığı bitirici vuruşlarla dikkat çeken yıldız futbolcudan kaleyi gördüğü an vuruş yapmasını isteyen Şenol hoca, ek olarak Mario Gomez’e de derbide daha fazla pozisyon yaratılmasını istiyor.

Hem asistte hem de frikikte lider!

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 28 lig mücadelesinde fileleri 6 kez havalandıran Jose Sosa, ek olarak takımına 12 asistlik katkı sağlamıştı. Bu gollerin 3’ünü Kayseri, Mersin ve Rize’ye karşı frikikten kaydederek bu alanda takımının lider ismi olan Arjantinli, ek olarak yaptığı asistlerle ligin en fazla gol pası veren oyuncusu olarak ön plana çıkıyor.