SPOR: Şenol Güneş’ten defans uyarısı

Teknik direktör Şenol Güneş, golcü forveti Gomez’den başlayarak tüm takımın defansif olarak özverili olması talimatını verdi. Sneijder, Selçuk ve Podolski’ye özel önlemler alacak olan Güneş; ceza sahası yakınında faul yapılmamasını istedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta sonundaki Galatasaray derbisi öncesinde futbolculara adeta ultimatom yağdırdı. Tecrübeli çalıştırıcı ilk olarak en uçta oynayan Mario Gomez’den başlayarak tüm takımın defansif anlamda daha özverili olmasını istedi. G.Saray’ın özellikle orta sahada etkili isimleri olduğunu ve dikkatli olmalarını isteyen deneyimli teknik adam, uzaktan atılacak şutlar konusunda da uyarılarda bulundu.
Güneş, G.Saray’ın orta sahasında Wesley Sneijder ve Selçuk İnan’ın yanı sıra Lukas Podolski’nin de sürpriz vuruşlar yapabilen oyuncular olduğunu belirterek; bu konuda öncelikle Atiba’yı uyarma gereği duydu. Tecrübeli teknik adam, ayrıca ceza sahası ve etrafından kesinlikle faul yapılmaması konusunda defansı oyuncuların özel uyarılarda bulumayı ihmal etmedi. Kaynak: Fotomaç